MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Liliana: Buna ziua, la nasterea primului copil nu am recoltat celule stem. Acum doresc sa raman din nou insarcinata si intentionez sa recoltez la nastere. Celulele vor fi bune si pentru primul copil? Pentru primul copil pot sa recoltez din dintisorii de lapte cum am auzit de la tv ca se poate? Multumesc anticipat!

Raspuns - Florentina Ghitan: Ne bucuram ca luati in calcul recoltarea de celule stem. Din punct de vedere al compatibilitatii, statistic, sunt sanse de 50% ca probele sa fie compatibile intre frati. De asemenea, din experienta noastra, Stem Sure are deja 2 probe eliberate si folosite cu succes in transplant. Aceste 2 probe au fost folosite in trasplant alogenic, respectiv intre frati. Regasiti mai multe informatii si pe site-ul nostru: StemSure.ro  de asemenea, regasiti si detaliile despre cazurile din banca noastra. Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie si la numarul 0720 78 36 11.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!