Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Madalina: Am un bebe de 3 luni caruia fontanela i se scufunda in timpul zilei. Cresterea este normala, graficul este bun, nu are alte probleme. Mentionez ca suntem in UK. Am tot citit ca este un simptom al deshidratarii dar el este alaptat exclusiv. Sa incep sa ii dau putina apa? Ce ma sfatuiti?

Raspuns - Dr. Ana Stefanescu: In general pozitia fontanelei nu este un criteriu bine interpretat de parinti, de aceea noi nu prea le recomandam parintilor sa fie atenti la fontanela. Dar puteti sta linistita si sa NU dati apa, pentru ca daca suge bine si urineaza bine nu are cum sa se deshidrateze.
Fontanela devine scufundata permanent in cazuri de deshidratare importanta, prin varsaturi abundente sau scaune diareice numeroase. Nu se poate deshidrata un copil sanatos care bea. Multa sanatate!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!