MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Eva: Am 40 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani si 5 zile si am facut dublu testul si mi-a iesit risc crescut la varsta de 1:72 si la trisomie 21 1:166 si mi s-a indicat amniocenteza. Eu mai am doi copii normali, fara vreo problema...Ce m-ati sfatui? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Ar fi potrivit sa faceti test prenatal non-invaziv, se face din sangele matern, deci ca la orice recoltare de analize, si nu se pune in pericol sarcina. Acest test se gaseste sub mai multe denumiri, fiecare cu particularitatile ei, de aceea ar trebui sa aveti in prealabil un consult la un specialist in medicina materno-fetala sau la un medic ginecolog care este la curent cu noutatile aparute in diagnosticul prenatal.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!