Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Petruta: Am nascut acum 8 luni jumatate prin cezariana si cand m-a operat mi-a descoperit un chist dermoid. Mi l-a stompat dar eu stau tot cu frica. In urma cu 10 ani am avut un alt chist si mi-a scos si ovarul odată cu chistul. Mai am un sfert de ovar, e posibil sa mai fac un bebe doar cu acest sfert de ovar domnul doctor?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Inca este posibil sa obtineti o sarcina chiar daca mai exista doar o portiune de ovar. Ar trebui sa faceti analiza Hormon AntiMullerian [AMH], daca rezultatul este mai mare de 1 atunci sansele sunt foarte bune, daca rezultatul este sub 0,2 atunci este aproape imposibil. Sfatul meu este sa veniti cu rezultatul la un control pentru a discuta posibilitatea obtinerii unei sarcini.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!