travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Silvia: Ma numesc Silvia si m-ati operat la Spitalul Medicover, laparoscopic, pentru 3 fibroame (unul mai mare si 2 mai mici). Acum o saptamana am fost la control dar a ramas de facut ecografie transvaginala in iunie, sa treaca 3 luni de la interventia laparoscopica.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Intrebare - Gabriela: Va rog frumos spuneti-mi poate sa fie afectat ciclul menstrual in urma setului analizelor de secretie vaginala? Intreb pentru ca la ultima recoltare s-a intamplat imediat acolo in cabinet sa fie pe servetel putin sange (cand mi-a bagat valvele si mi-a luat secretie m-a durut tare) si de atunci au trecut peste 40 zile si nu mi-a venit ciclul. Mentionez ca am ciclul destul de regulat cam la 21 de zile vine mereu si dureaza 7 zile.
Citește mai departe...
Intrebare - Rebeca: Am inteles ca dupa 16 saptamani de sarcina, testele ies negative (hormonul este mai scazut)...e adevarat?
Citește mai departe...
Intrebare - Liliana: Care este riscul la a doua sarcina, daca la prima am avut placenta previa cu hemoragie?
Citește mai departe...
Intrebare - Maria: Hormonul Hcg este prezent pe tot parcursul sarcinii? De exemplu, daca sarcina este mai avansata, se mai pozitiveaza testul de sarcina? Multumesc!
Citește mai departe...