Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Testele de sarcina disponibile in farmacii dar si in magazine la preturi accesibile, se pot utiliza in siguranta acasa iar rezultatul are de obicei un nivel de precizie foarte ridicat.

Care sunt insa acele situatii in care putem avea un rezultat eronat al testului de sarcina?

1. Atunci cand nu asteptam suficient de mult pentru a face testul de sarcina. Specialistii ne recomanda sa il facem dupa data probabila a menstruatiei, daca aceasta intarzie sa apara, nu mai devreme. Pentru a efectua testul se utilizeaza urina. Testul identifica nivelul de hCG prezent in urina, care nu apare decat la femeile insarcinate. Daca sarcina nu a depasit o anumita vechime, testul va iesi negativ, desi femeia este insarcinata.

2. Atunci cand citim rezultatul prea devreme. Mai ales in cazul celor care nu au trait experienta unui test de sarcina pozitiv. A doua liniuta nu apare atat de repede, se evidentiaza treptat si are o culoare roz (sau bleu) pal, nici pe departe atat de evidenta ca linia de test. In primele minute este posibil ca testul sa arate ca unul negativ, ulterior, incepand sa apara si liniuta roz care confirma existenta unei sarcini.

3. Atunci cand asteptam cateva ore pana la citirea rezultatului. Durata medie indicata este intre 5 si 10 minute. Dupa cateva ore, rezultatul afisat este posibil sa fie eronat.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste