MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Compania Stem Sure reprezinta in Romania banca engleza Biovault, cea mai experimentata banca de celule stem din Marea Britanie, considerata un reper din punct de vedere medical, cu peste 15 ani experienta in domeniu.

Stem Sure a fost autorizata sa-si desfasoare activitatea de catre Agentia Nationala a Transplantului din Romania incepand din aprilie 2009 si in momentul de fata se bucura de o pozitie respectabila pe piata celulelor stem din Romania datorita unui standard ridicat de calitate a serviciilor si a orientarii permanente catre confortul si siguranta familiilor care aleg sa incheie un contract pentru recoltare si stocare a celulelor stem.

micIata punctele forte ale ofertei Stem Sure, care plaseaza aceasta companie in fruntea optiunilor existente in momentul de fata in Romania:

* Experienta de peste 15 ani de activitate a bancii din Marea Britanie garanteaza siguranta recoltarii si stocarii celulelor stem. Sa nu uitam ca prima banca de celule stem din lume a aparut abia acum 25 de ani.

* Marea Britanie se bucura de un sistem medical performant si acest lucru se rasfrange si asupra calitatii serviciilor oferite de banca noastra de celule stem unde sunt trimise spre procesare si stocare probele recoltate.

* Banca noastra a eliberat deja 10 probe, ce au fost folosite cu succes in transplant in spitale din intreaga lume (Germania, SUA, Anglia, Italia, si altele), ceea ce reprezinta dovada ca probele stocate in banca noastra pot fi folosite fara probleme in transplant, oricand si oriunde ar fi nevoie

* Peste 4000 de transplanturi de maduva au fost pregatite si eliberate de catre banca noastra, dovedind experienta de neegalat a bancii.

* Ca recunoastere a calitatii si sigurantei oferite clientilor sai, suntem singura banca privata din Marea Britanie ce a primit votul de incredere din partea statului britanic pentru a lucra in cadrul Programului National Britanic de Tratare a Cancerului, in stransa colaborare cu Centrul de transplant West Peninsula Transplantation Service.

* Ca sa numim doar unul dintre beneficiile ce decurg de aici, putem facilita accesul parintilor la transplant in spitale experimentate din Marea Britanie.

* Stem Sure accepta spre procesare chiar si cantitatile mici de sange, iar familiile achita costurile procesarii numai dupa ce primesc rezultatele, pentru a fi siguri ca rezultatele sunt bune.

* Stem Sure a ales sa lucreze doar cu transportatori autorizati de probe biologice umane, astfel probele recoltate ajung in banca rapid, in deplina siguranta si sunt transportate cu avionul. In aeroport, probele trec prin aparatul de Raze X si astfel nu sunt supuse iradierii. Datorita acestei metode de transport procesarea se face rapid, intr-un termen mediu de 48 dupa nastere.

* Stem Sure nu lucreaza pe vechea metoda si anume criogenarea integrala a sangelui placentar recoltat. Celulele stem vor fi izolate si stocate separat, deoarece aceasta metoda este considerata ca fiind cea mai sigura si eficienta modalitate de procesare. Procesarea dupa noua metoda utilizeaza metoda de separare automata sub control uman, recunoscuta ca fiind cea mai eficienta si sigura tehnica de separare a numarului maxim de celule stem dintr-o proba.

* Stocarea celulelor stem dupa procesare se face utilizand recipientul bicompartimentat asimetric in 20% din proba si 80% din proba, fara costuri suplimentare. Acest lucru reprezinta un mare avantaj fiindca ofera posibilitatea de a utiliza proba de doua ori, in cadrul a doua tratamente diferite, daca este cazul, iar in plus, unul dintre recipiente este posibil ca in viitor sa fie folosit pentru multiplicarea celulelor stem.

* Se stocheaza si tesutul ombilical, adica celulele stem mezenchimale, fapt ce ofera o sansa in plus in posibilele tratamente.

* Din considerente de siguranta, criogenarea in vapori de azot este de preferat criogenarii in azot lichid, iar Stem Sure utilizeaza varianta vaporilor de azot.

* Cu Stem Sure cunosti exact numarul de celule stem stocate si viabilitatea procentuala a acestora. Sunt doi parametri esentiali de evaluare a probei stocate si sunt mentionati in Certificatul de Stocare pe care il primesti la scurt timp dupa procesare.

* Exista posibilitatea ca proba sa fie utilizata pentru un membru al familiei, altcineva decat copilul de la nasterea caruia a fost recoltata. In aceasta situatie se impune testarea compatibilitatii genetice a celor doua persoane. Testul este denumit HLA (Human Leukocyte Antigen) si este oferit gratuit de catre Stem Sure.

* Asigurarea probei stocate in caz de faliment, avand in vedere ca este vorba despre un contract cu o durata de 18 ani. Aceasta garantie de continuitate a stocarii probei indiferent de ceea ce se intampla cu banca (insolventa, faliment) este deosebit de importanta pe termen lung si este prevazuta in contractul cu Stem Sure.

* In caz de urgenta, livrarea probei oriunde in lume intr-un timp scurt este un aspect esential. Stem Sure ofera livrare intr-un interval de 48 de ore, in siguranta si in mod gratuit.

* Procedura de recoltare Stem Sure usureaza cu mult pasii urmati de personalul medical fiindca recipientul este preumplut cu solutie anticoagulanta si prezinta doua ace de recoltare cu capisonare automata. Ulterior recoltarii recipientul se plaseaza intre alte doua recipiente ce contin Thermogel, o substanta cu capacitate calorica foarte inalta si caracteristici de transfer termic foarte scazut ce pastreaza proba la o temperatura cvasi- constanta pana la livrarea in Banca. Astfel recoltarea si pastrarea sangelui placentar se face la temperatura ambientala, nu la rece.

* Riscul de inlocuire accidentala a probei nu exista deoarece parintii primesc un card si un cod unic de urmarire a probei recoltate ce se va regasi pe contractele semnate, pe kitul de recoltare, pe punga de sange recoltat si pe recipientele pastrate in banca.

* Variantele de plata sunt multiple, asigurandu-se astfel confortul familiei si oferind posibilitatea de a alege solutia cea mai potrivita situatiei financiare.

Datorita acestor facilitati si a principiilor solide care ii ghideaza activitatea, banca de celule stem din Marea Britanie se bucura de incredere si respect, contractele de parteneriat cu aceasta fiind in continua crestere, in ciuda crizei economice.

Puteti gasi oferta completa a Stema Sure pe site-ul oficial www.stemsure.roNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste