Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vaccinarea impotriva Coronavirusului este contraindicata femeilor gravide, conform prospectului. De asemenea, vaccinarea anti Covid 19 este contraindicata si femeilor care alapteaza. Motivul este reprezentat de faptul ca pentru aceste situatii nu exista studii clare, pe termen lung.
Citește mai departe...
Adela Popescu (34 de ani) a confirmat ca este gravida cu al treilea copil. Prezentatoarea are o casnicie din anul 2015 cu actorul Radu Valcan (43 de ani). Impreuna au doi fii, pe Andrei (2 ani) si pe Alexandru (4 ani).

Adela Popescu a povestit ca era la emisiune si producatoarea i-a spus: ,,Ade, esti gravida, ai ceva aparte". Avea dreptate.
Citește mai departe...
Hemoroizii sunt o componenta comuna, dar neplacuta a sarcinii. Deci s-ar putea sa te intrebi ce poti face pentru a-i preveni si ce poti face pentru a-i trata.
Citește mai departe...
Motherlove a inceput productia de Balsam pentru ingrijirea mamelonului in anul 1995. Atunci fondatoarea, Kathryn recolta plantele din propria gradina si facea balsamul in propria bucatarie. Desi reteta pentru Balsam pentru ingrijirea mamelonului nu s-a schimbat foarte mult de atunci, cererea si modalitatea de fabricare s-au schimbat cu siguranta.
Citește mai departe...
Atunci cand viitorii parinti afla despre sarcina, primul gand se indreapta catre sanatatea bebelusului si a mamicii. Graviduta incepe sa culeaga informatii, insa cele mai pretioase sunt indicatiile medicului ales pentru supravegherea sarcinii. Sfaturile sale trebuie sa fie urmate pentru ca riscurile din timpul sarcinii sa fie minimalizate.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!