Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
de psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut Oana Bunescu

Avortul spontan este un eveniment traumatic care vine cu multa vinovatie, spaima si depresie in randul femeilor. Acestea se blameaza pentru faptul ca ar fi putut face mai mult, considera ca nu au avut suficienta grija de copilul ce urma sa-l aiba si lista motivelor poate continua.
Citește mai departe...
Foarte multe femei insarcinate se intreaba ce au voie si ce nu sa trateze, fara riscuri, la stomatolog, in timpul sarcinii. Medicul dentist Ada Epistatu a explicat intr-o emisiune la Antena 3 ca de preferat ar fi ca toate problemele sa fie rezolvate inainte de sarcina. De asemenea, stomatologul explica ce se poate trata fara riscuri, in timpul sarcinii. Citește mai departe...
Odata cu primele raze de soare care ne mangaie fata, parca incepem sa simtim setea de libertate, dorinta de explorare, de plimbari in aer liber, de muzica si pur si simplu iesiri pentru suflet. Un lucru benefic, cred, mai ales atunci cand alegem sa ne bucuram de timpul frumos alaturi de familie.
Citește mai departe...
Vaccinarea impotriva Coronavirusului este contraindicata femeilor gravide, conform prospectului. De asemenea, vaccinarea anti Covid 19 este contraindicata si femeilor care alapteaza. Motivul este reprezentat de faptul ca pentru aceste situatii nu exista studii clare, pe termen lung.
Citește mai departe...
Adela Popescu (34 de ani) a confirmat ca este gravida cu al treilea copil. Prezentatoarea are o casnicie din anul 2015 cu actorul Radu Valcan (43 de ani). Impreuna au doi fii, pe Andrei (2 ani) si pe Alexandru (4 ani).

Adela Popescu a povestit ca era la emisiune si producatoarea i-a spus: ,,Ade, esti gravida, ai ceva aparte". Avea dreptate.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!