MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Produse și servicii recomandate

Pe data de 26 august 2013 magazinul online pentru copii www.Timmi-Jucarii.ro  a lansat noua colectie de costume pentru copii sub brandul propriu. Designul costumelor este original, inspirat din povestile pentru copii, astfel din colectie fac parte 5 costumase colorate denumite sugestiv: Dragon zambilici, Iepurasul alb, Iepurasul roz, Omida colorata si Pinguinul jovial.

Pentru realizarea costumelor au fost folosite materiale de cea mai buna calitate iar criteriul primordial a fost cel al sigurantei si confortului copilului.

Culorile costumaselor sunt deosebit de vesele, atragatoare si in acelasi timp relaxante. Costumele pot fi purtate la ocazii deosebite: serbari, carnaval, sedinte foto sau pot stimula imaginatia si creativitatea copilului in joaca de zi cu zi.

Timmi-Jucarii este distribuitor pentru mai mult de 70 branduri de jucarii. Toate jucariile comercializate respecta normele de calitate si siguranta si asigura protectia celui mic pe perioada jocului.

Pentru a afla vesti despre lansarea oficiala puteti sa ne dati un like pe pagina de Facebook.com/timmi-jucarii iar cei care isi fac cont pe site-ul Timmi-Jucarii.ro vor fi anuntati in premiera despre promotii si produse noi in stoc.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din