Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Ana Maria si vreau sa va povestesc si dumneavoastra, dragi gravidute si mamici, experienta mea la Maternitatea Cuza Vod Iasi. Anul trecut, in Ianuarie, am aflat ca sunt insarcinata. Se citea fericirea pe chipul meu si al sotului, deoarece ne doream foarte mult un copil, pentru ca am pierdut o sarcina in trecut si am suferit enorm.

Dupa 6 luni de incercari, s-a intamplat minunea. Am avut o sarcina normala, totul a decurs foarte ok. Prima data am fost sa-mi urmareasca sarcina o doctorita de la un spital de stat, dar apoi, dupa multe remuscari am ales sa merg la privat, la doamna doctor Titianu Monica.

Vreau sa va asigur ca este o femeie de nota 10, poate chiar si mai mult. Nu mi-a spus niciodata cum voi naste, ceea ce m-a facut sa cred ca sigur voi naste natural. Imi doream sa pot naste natural, dar imi era frica, fiind la prima sarcina. Totul a decurs mai bine decat ma asteptam...La sfarsitul celor 9 luni de sarcina, am stat internata o saptamana, asteptandu-mi micuta, crezand ca am contractii dar de fapt erau false.

Am vrut sa plec acasa pentru ca nu vroia sa vina nici cum ingerasul. Am mai stat o saptamana acasa, si pe data de 5 Noiembrie, pe la 2 dimineata au inceput contractiile adevarate...suportabile. Credeam ca e o simpla durere de burta, nicidecum ca vrea puiul meu sa vina. Abia la 5-6 dimineata am vazut ca incepusem sa sangerez si atunci mi-am dat seama ca voi naste...sotul stia asta, el deja imi terminase bagajul :)).

Am pornit spre maternitate, unde am fost consultata de o alta doctorita, deoarece, doctorita mea era plecata la privat si nu putea ajunge si m-a lasat pe mana rezidentei ei. Imi pare rau ca nu i-am retinut numele, o fata tanara si draguta care a comunicat cu mine tot timpul.

Deci, am ajuns la salile de nastere, soc si groaza...intrase frica in mine. Nu mai vroiam sa nasc natural, efectiv m-am implorat de moasa sa ma duca sa-mi faca cezariana. Nimeni n-a cerut un leu! Din contra, eu le-am bagat in buzunar. Doctorita care mi-a urmarit sarcina nu a acceptat nimic!

Intr-un final, am reusit sa nasc natural. Mi-a trecut orice frica cand mi-am vazut minunea atat de micuta si firava. Iar despre personal si maternitate ce sa zic, jos palaria! Curatenie, dezinfectare, asistente si chiar si infirmierele se comportau exceptional! Recomand din toata inima Maternitatea Cuza Voda Iasi, dar si pe doamna doctor Titianu Monica! Uitati si bebelina mea de 6 luni jumate care ne minuneaza in fiecare zi!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!