Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Nu vreau sa mediatizez ce mi s-a intamplat la maternitate la "ELENA DOAMNA" dar vreau sa stie cat mai multe persoane prin ce pot trece daca ajung acolo cu doctorul lor sau fara doctor care sa le monitorizeze. Am asteptat 3 saptamani ca sa-mi treaca amnezia sa-mi pot aminti mai pe indelete ce mi s-a intamplat si pur si simplu nu stiu daca sa cred ca e cosmar de noapte sau amintirea nasterii copilului.

Incep prin a va spune ca m-am internat pentru mentinere cu tensiune 16 cu 10 pe 30 August 2014. Pana in ziua de 2 Septembrie doctorul de garda mi-a dat Nifidipin cica pentru mentinere, stiind ca iau pentru tensiune Dopegyt. Mi s-a facut rau, toata noaptea am vomat si nu am dormit din cauza durerii de cap. Pe 3 Septembrie au inceput contractii, m-au dus la sala de nastere pentru ca intrasem in travaliu, nedormita si ma simteam si rau ca aveam tensiunea ridicata 16 cu 10, m-au pus sa manac un mar, ceva dulce ca aveam si diabet gestional scazut, glicemie sub 70 in dimineata aia, vitamine la ei nu erau, glucoza nu mi-au pus, am stat 12 ore in travaliu.

La un moment dat nu mai era nimeni atent la mine ca se schimba tura si pe masa de monitorizare le-am zis sa vina cineva ca eu nasc si dupa s-a facut ceata. Nu am mai auzit decat zgomote si vorbe, nici nu stiu cum am ajuns pe masa de nascut. La un moment dat cand am inceput sa-mi mai revin toti se agitau si tipau la mine sa fac ceva efort dar de unde, abia atunci au pus 3 perfuzii, asa am vazut, si o doamna care tragea de mana mea cu forta ca sa tin perfuzia cum vroia ea.

Am facut efortul necesar ca simteam ca nu sunt bine, am zis macar bebe sa fie si dupa plangeam si ma gandeam: gata, totul e gata, dar de unde.. Moasa sau cum se mai zice, a inceput sa ma coase parca cosea un porc fara pic de anestezie. Doctorul a intrebat: nu ar fi mai indicat sa puneti o Xilina? Ea a zis ca se descurca si asa, dupa acel calvar doamna respectiva tragea de mine si zicea ca niciodata nu mai vazuse atat sange.

Cand am coborat de pe masa sincer am prins asa o putere dar nu stiu de unde, cu gandul sa fug repede in pat si sa nu se mai atinga nimeni de mine. Si acum plang si strig prin somn pe sotul meu Cristi.

Mai sunt multe lucruri nespuse de mine dar foarte greu incerc si acum sa-mi amintesc cu care doctor am nascut ca eu sincer nu-mi aduc aminte. Am luat certificatul constatator de nastere al fetitei si am constatat cu stupoare ca doamna doctor Iancu de la Elena Doamna nu a binevoit sa se scrie ca si doctor la asistarea nasterii mele, a scris ca am nascut cu asistenta. Da sunt total amnezica, daa..

Am spus povestea mea adevarata si plina de indignare si sper din tot sufletul sa se vada, sa se auda si sa se atentioneze in legatura cu acea doctorita.

(Mihaela, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste