Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eram speriata de tot, de necunoscut, de contractii pe care le asteptam dar nu intelegeam ce inseamna, de povesti cu spitale si personal rau voitor si imi asteptam momentul cand trebuia sa nasc.

Mi s-a rupt apa in noaptea dintre Duminica si Luni si am plecat cu sotul plini de emotii la spital. De cum am ajuns am fost tratata foarte frumos, am fost dusa in sala de nasteri si am inceput lunga asteptare sa ma dilat.

Pana la 08:30 Luni dimineata dilatatia mea era de 1 cm si am fost monitorizata constant de catre moasa si doctorul de garda, la ora respectiva am fost intrebata daca nu cumva vreau sa fac cezariana sau mai incerca o perfuzie de dilatare sa vedem ce se intampla.

Am mers pe a doua varianta si la ora 13:10 cu dilatatie 6 cm a venit pe lume baietelul meu mult dorit cu nota 10 si 2,960 kg. Expulzia a fost rapida, 10 minute dar cel mai mult m-am chinuit la sfarsit cand au trebuit sa ma coase.

Bebele nu a facut prea multe ravagii dar peretii colului meu sunt foarte sensibili si orice cusatura isca alta ruptura. Medicul a chemat fara sa stea pe ganduri mai multe persoane pentru a reusi sa inchida cat mai curand.

Jos palaria pentru tot personalul din sala de nastere a Maternitatii din Sibiu de la infirmiere pana la doctori, am prins mai multe ture, toti s-au purtat exceptional cu mine fara ca sa fiu nevoita sa umplu nici un buzunar.

Imediat ce am fost pusa in pat mi-au adus copilul si m-au ajutat sa alaptez pt prima data. Ulterior am fost dusa cu un carucior in salon. Pe sectie, indiferent de zi, ora, tura, am fost monitorizati, eu si bebele , am gasit sfat, vorbe frumoase si ajutor fara sa bag nici un ban in buzunarul nimanui.

Le sunt vesnic recunoscatoare personalului din aceasta maternitate, nu pot sa dau nume pentru ca toti oamenii de acolo sunt minunati si isi fac meseria din iubire pentru ceea ce fac. Daca ne va mai darui Dumnezeu inca un copil o sa nasc tot acolo.

(Anita, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste