Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Incep prin a va spune ca sper din tot sufletul ca experienta mea sa ajute multe viitoare mamici si sa le dea curaj indiferent de situatia in care se afla.

Am ramas insarcinata in data de 16 Februarie si am nascut in 27 Octombrie. Pe toata perioada sarcinii am fost monitorizata de medicul meu care isi desfasoara activitatea in Spitalul Militar din Sibiu, el neputand participa la o nastere in spitalul de stat, am decis ca este nevoie si de un medic din interior, pentru linistea mea nu pentru altceva.

Am ajuns la maternitate seara pe la 11 in data de 26 Octombrie, nu am stat nici 1 minut la usa, am fost primita imediat de catre asistente apoi de catre medicul de garda. Dupa consultul domnisoarei doctor rezident Laura Sandru, aceasta mi-a comunicat ca sunt dilatata 8 cm si ca trebuie sa merg sus in sala de nasteri.

Am ajuns in sala de nasteri unde am gasit o curatenie si o amabilitate din partea cadrelor medicale ce nu va pot exprima prin cuvinte. Si sa nu mai lungesc vorba, au inceput durerile. De la 11:30 seara pana la ora 2 dimineata m-am plimbat si am impins ca sa mi se rupa apa, apoi vazand moasa doamna Mioara ca nu reusesc, mi-a rupt-o dansa si au inceput durerile.

Stateam cand in picioare, cand pe pat, cand pe scaun. Am fost dusa pe capra, am fost pusa pe pat si ajutata de moasa si de medicul de garda in tot acest timp. Vreo 2 ore am fost asistata de moasa, infirmiera si doctorul de garda, pana au decis ca trebuie sa vina si ceilalti medici.

A venit doamna doctor Ispasoiu si apoi a venit doctor Basescu care a hotarat ca trebuie sa nasc cu forcepsul. La 05:20 am nascut o fetita de 3590 grame cu forcepsul, am fost foarte ingrijita si inteleasa de toata lumea. Pe langa amabilitate si dedicarea pe care mi-au aratat-o cadrele medicale de la sala de nasteri, la fel de politicosi, dedicati, amabili si saritori au fost asistentele de la Neonatologie si Ginecologie de la etajul al treilea din Maternitatea de Stat din Sibiu.

Sa nu uit sa va spun- conditiile de cazare sunt mult peste asteptarile fiecaruia- 2 paturi in salon, baie si bebele e cu mama tot timpul.

Nu a fost o experienta usoara dar imi doresc sa fie impartasita cu alte mamici pentru a le da curaj sa nasca natural. Multumesc!

(Mihaela Suciu, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste