MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua. Ma numesc Mihaela B. si doresc sa va incant cu povestea mea despre nasterea copiilor mei, da doua nasteri care mi-au schimbat viata, care m-au maturizat, care mi- au umplut viata mie si familiei mele de fericire.

Aventura mea a inceput in anul 2000 pe vremea cand l-am cunoscut pe Cristi care dupa o relatie de 8 ani in care am convietuit impreuna mi-a devenit si sot.

Dupa acesti 8 ani am considerat ca am aflat totul despre noi si ca putem avea incredere unul in celalalt si ca putem sa ne marim familia , am vrut ne-am dorit acest copil.

Dupa o sarcina pierduta si cateva peripetii de natura medicala , am cunoscut prin verisoara mea pe cea care avea sa ma calauzeasca prin cele 9 luni de sarcina carei ii port o mare stima si anume d-na Dr. Costeschi Nicoleta.

Am ramas insarcinata in luna aprilie si am avut bineinteles toate temerile unei proaspete gravide, primele 4 luni nu am prea mancat ,, decat biscuiti, mere, lapte si unt apoi nu am mai avut probleme, am mancat orice, nu am avut greturi si nici alte complicatii.

Bineinteles am facut exact cum imi solicita d-na Dr. si anume toate analizele la timp: triplu test, ecografii etc. Am facut bagajul bebelusului din luna a 7 -a eram foarte nerabdatoare sa il cunosc pe baietelul meu.

Din primul moment cand am cunoscut-o pe d-na dr. am consimtit amandoua ca voi naste normal, ca sunt sanatoasa,ca ma ajuta si fizicul si aveam si dorinta vroiam enorm sa evit cezariana fiind o persoana care nu suporta pina in momentul sarcinii spitalele si o persoana care nu prea a avut de a face cu acestea.

La ultima din ecografii cand aveam 38 de saptamani mi-a spus ca este un baietel marisor si grasunel dar nu m-am sperait , in schimb am optat pe linga nasterea normala la efecturarea de anestezie epidurala. Si asa s-a ajuns la ziua nasterii pe care am programat-o cu d-na dr. ptr ca bebe nu mai vroia sa iasa, asa ca pe data de 4 decembrie mi-am luat bagajelul ce astepta de ceva vreme si ne-am dus la spitalul Judetean Ilfov unde m-am cazat si unde dupa 1 zi de cazare, de baut ulei de ricin si spre seara de o injectie cu calciu, am nascut pe 5 decembrie inspre seara un bebelus frumos si grasun care a avut 4.300 kg si 57 cm care a iesit greu chinuind-o putin pe d-na dr. si pe mine ce sa zic.

Multumesc inca o data d-nei dr. si lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa nasc normal , si chiar sa mai fac inca o data acest lucru la o distanta de 1 si 8 luni cu al doilea bebelus o fetita pe numele Rebeca Ana Maria.

Lucrurile si-au urmat cursul cam la fel ca la prima sarcina aceasi d-na dr. calma dar ferma in ce privea indicatiile si care te urechea daca nu le respectai aceleasi greturi , acelasi kg luate in plus de mine si acelasi copil grasunel de 3680 kg , pe care la-m nascut la celasi spital unde asistentele nici nu avusesera timp sa ma uite. As mai scrie un pic pentru ca imi face placere dar deja copilasii despre care tocmai ce v-am povestit au inceput sa se agite pe linga mine .

In speranta ca va avea cineva ceva de invatat din povestioara mea , va sarut si va spun nasteti copii asa cum a lasat natura, nu o sa regretati. (Mihaela, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste