Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Ramona Nicoleta, am 28 ani si am un baietel de 3 ani si 4 luni. Am nascut normal, la varsta de 25 de ani, la un spital de stat. Sarcina mea a fost monitorizata de domnul doctor Tovarnac Forin, un medic minunat.

In data de 4 Noiembrie, dimineata, urma sa merg la maternitate pentru un consult. Insa mi s-a rupt apa in noaptea de 3 spre 4 Noiembrie 2013, la ora 3. Aveam 39 de saptamani si 4 zile. Am mers cu sotul la Maternitatea din Braila, unde asistentele si moasa m-au preluat. Am avut incredere ca sunt pe maini bune, asa ca nu l-am deranjat pe domnul doctor.

Au verificat starea bebelusului, mi-au spus ca totul este in regula. Mi-au administrat o injectie, dupa care au inceput contractiile, din ce in ce mai dese. Se preconiza ca voi naste in jur de ora 13, apoi ora 10, dar la 7 fara 20 m-au dus in sala de nasteri, deoarece aveam dilatatia aproape de maxim.

Nici asistentele, moasa si doamna doctor care era de garda, doamna Gradea Adela, nu se asteptau sa se mareasca dilatatia atat de repede. La 7 fara un sfert am dat nastere unui baiat sanatos, de 3800 grame si 55 cm. Au fost dureri insuportabile, insa Dumnezeu m-a ajutat si am nascut repede.

Fiind mare, a fost nevoie de o mica taietura, insa a fost ceva minor. Mi-au aratat baietelul, dupa care l-au curatat. Ma uitam si lacrimam, in timp ce asistentele il ingrijeau pe bebelus. Era atat de mic si firav. Medicul meu a venit la salon dimineata si a verificat starea mea si a bebelusului si mi-a spus ca totul este in regula.

Am stat internata 48 de ore, dupa care am plecat acasa cu cel mic. Mi-am revenit foarte repede. Dupa o luna nu am mai avut nicio durere. Meseria de mama este cea mai frumoasa din lume. Nimic nu se compara cu legatura puternica ce se naste intre o mama si puiul ei. Cam aceasta este povestea mea. Sustin nasterea naturala.

(Ramona, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste