MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Mariana. Am nascut amandoi baietii cu diferenta de varsta de 4 ani si 9 luni intre ei, la Maternitatea Giulesti-Bucuresti, cu aceeasi doamna doctor de care am fost foarte multumita Popescu Cristina.

Este o doctorita foarte buna si profesional si ca om. Vorbeste cu tine si uiti de dureri. La prima sarcina eram in Bucuresti si acolo am cautat un medic de familie si un ginecolog, de fel sunt din Calarasi.

La a doua sarcina am preferat sa merg tot la doamna doctor care imi facea analize -control la cabinetul particular, preturi bune nu exagerate cum mai auzeam prietene ca dadeau la fiecare control. La noi la maternitate nasti cu infirmiera si te coase moasa.

Parca mai ieri a fost cand l-am nascut pe primul baiat care acum are 9 ani si 8 luni, am sunat la cabinet si i-am spus doamnei doctor ca au inceput sa ma doara burta si spatele , m-a chemat la cabinet unde mi-a dat vestea cea buna ca imi voi vedea puiutul pana seara.

Dar ajunsa la maternitate am avut "ghinionul " sa imi spuna ca are cordonul pe cap si mi-au facut calmante ca sa nu il nasc atunci ca poate ii cade cordonul de pe cap sa pot sa nasc natural, altfel daca nu ii cadea imi facea cezariana. "Ghinionul" a fost ca am avut travaliu 24 de ore.

Dar la al doilea pui care a implinit 5 ani in Februarie, am nascut foarte usor fiind si la a doua nastere. Asa ca va urez dragi viitoare mamici de printi si printese sa aveti sarcina usoara, medici buni intelegatori si sa nasteti usor cum am nascut eu al doilea pui .

O primavara frumoasa!

(Mariana, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste