Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Nasterea a fost singura experienta care si-a pus amprenta definitoriu asupra dezvoltarii mele ca individ, asupra dezvoltarii mele ca personalitate.

Ma numesc Mirela si am nascut un baietel sanatos la Clinica EVA din Brasov in septembrie 2007. Nasterea a fost una naturala si lunga....aproximativ 3 zile.

Dl Doctor Anastasiu Costin este cel care ne-a avut in grija pe parcursul celor 10 luni.

In dimineata zilei de 3 septembrie au inceput durerile( mici dureri) si mici sangerari. Dl Doctor mi-a raspuns la 2 dimineata si pana la sosirea lui , m-a indemnat sa merg la maternitatea din Brasov si sa ma vada un medic.

Ajunsa acolo, in jurul orei 5 dimineata un rezident m-a vazut si m-a catalogat cu dilatatie 8. Din pacate, nu a avut dreptate si la sosire medicul mi-a atras atentia ca dilatatia e doar 2, desi aveam contractii din 15 in 15 minute. M-a rugat sa merg la Clinica EVA sa ma internez sa vedem cum evoluam.

Zis si facut...la ora 10 eram internata,schimbata si pregatita. Contractiile erau din 15 in 15 minute, dilatatia a ramas la fel, eu aveam contractii, aparatul le arata ca n-aveam nici o contractie ...mai tarziu aveam sa aflu ca eram un caz la 100.000 de femei si desi aveam contractii, aparatul nu sesiza nimic (inainte cu 4 minute de expulzie,aparatul inca le arata ca eu n-am contractii)....

Am stat internata toata ziua de luni, ziua de marti cu contractii din 15 in 15 minute...miercuri dimineata, urma sa se decida daca ma trimit acasa (fals travaliu)..Dl Doctor Ionel la controlul de dimineata a rupt apa si era hotarat.....urma sa nasc in 5 septembrie...in mod natural.

In maxim o ora mi s–a facut si epidurala.....care din pacate l-a mine nu a tinut ....la ora 13.00 soseste Dl Doctor Anastasiu...Sa ne grabim cu nasterea zice ca de 3 zile ne tot chinuim ....Durerile au fost si n-au fost....nu le tin minte dar cu siguranta n-au fost atat de mari incat sa tip cu gura pana la urechi.

In jurul orei 16.oo, Dl Doctor Anastasiu mi-a aruncat papucii cat am vazut cu ochii si m-a suit pe masa....pana atunci am stat intinsa in pat......stiu doar ca a tipat de 2 -3 ori sa imping si la 16:04...minunea mea a venit pe lume –Matei - a tipat cam greu dar dupa 3 zile de chinuri ii dau dreptate.

Am primit 10 la nastere si Dr Pediatru l-a catalogat un invingator...asa cum sper sa fie toti copii in viata lor;noi am avut si niste vesti neplacute dupa nastere si anume deget dublu la mana dreapta (polidactilie) dar toate trec in viata si ce e mai important este sa fie sanatos...Anul aceste implineste 6 ani...este un copil nazdravan, jucaus , vesel, cu gura pana la urechi in fiecare zi.....multumim Dl Dr Anastasiu pentru ajutorul acordat si stiu ca ma asteapta cu a doua burtica, multumim personalului de la Clinica EVA carora le-am facut zile fripte dar cu care am mancat pizza dupa nastere si tuturor le doresc credinta si le recomand nasterea naturala....nu degeaba aveau dreptate mamicile noastre. (Mirela, Brasov)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!