Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ziua Copilului a anului 2015 a venit cu o surpriza, un test de sarcina pozitiv. Cum am vrut sa fiu sigura ca este totul bine, a doua zi urma sa merg la control. Verisoara mea, avand deja doi copii nascuti cu aceeasi doctorita mi-a recomandat-o cu incredere.

A doua zi am ajuns la Spitalul Cuza Voda din Iasi, in fata cabinetului doamnei doctor cu o mie de intrebari si emotii nedescrise. Din fericire, de la prima intalnire cu doamna doctor Antoniu Irina s-a creat o frumoasa conexiune intre noi bazata pe multa incredere si respect.

Dupa o sarcina destul de usoara si fara probleme, depasind termenul cu doua zile, doamna doctor a decis internarea mea, provocandu-mi nasterea. M-am internat Joi - 9.03.2016 pe la ora 11. Am urcat in sala de nasteri unde mi s-a pus o perfuzie pentru inducerea travaliului pe la ora 14.

Dupa vreo ora a inceput sa isi faca efectul "magica" perfuzie si am inceput sa am contractii usoare si neregulate. Dupa cateva ore au inceput sa fie din ce in ce mai dese, regulate si de o intensitate mai mare.

Cum apa nu mi se rupea si avand membranele rigide doamna doctor a intervenit si a rupt-o dumneai. Dupa ruperea apei nu a mai durat mult si bebe Matei a vrut sa iasa. Dupa vreo 10 minute de impins, la ora 21:35 s-a nascut minunea mea Matei, un bebeloi de 3700 grame si 53 de cm cu scor Apgar 9 deoarece a fost putin cam lenes sa planga imediat ce a iesit.

Din fericire, am avut parte de o nastere usoara si o doctorita de nota 10, care a stat langa mine aproape pe tot parcursul travaliului zicandu-mi glume sau povestindu-mi despre fiul ei. Asistentele de asemenea, niste doamne super si foarte atente.

Spitalul este curat si conditiile sunt bune. O recomand cu toata increderea pe doamna doctor Antoniu Irina, o doamna de milioane, foarte calma si zambitoare, ce militeaza pentru nasterea naturala fiind aproape de pacientele dumneai.

(Florentina, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste