Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vreau sa va spun ca am nascut natural, am trait o experienta unica, de care imi amintesc cu drag. Eram la prima nastere, totul era nou. Ar fi trebuit sa nasc pe 16 Februarie 2016, dar printesica noastra a vrut sa fie prima in luna Februarie. In urma cu doua saptamani am fost la penultimul control. Pe 1 Februarie ar fi trebuit sa fie ultimul, dar surpriza: cand am ajuns la doctor, doamna Carmen Oprisanu, aveam deja dilatia aproape 3.

Asa ca nu am mai plecat :) si pana seara am nascut. Vreau sa va spun ca personalul spitalului de la Maternitatea Mavromati Botosani a fost surprinzator de amabil. Nu am cuvinte sa le multumesc cat de frumos am fost tratata, fiind foarte speriata si nestiind mare lucru la prima nastere.

De doctor nici nu va spun. O doamna deesebita. "Atentia" pe care i-am dat-o a fost infima pe langa atentia pe care am primit-o. Ea era de Duminica dimineata in spital, fiind de garda, eu am intalnit-o pe la 11 ziua, Luni, cand m-a consultat si mi-a facut internarea si am primit atentie din ora in ora pana cand am nascut (8:30 seara).

Ceea ce va pot spune este ca are un limbaj frumos, te ajuta foarte mult emotional treaba asta. Imi amintesc dupa ce am nascut, a mai durat putin pana m-a cusut iar in momentul in care m-a asezat in scaun ca sa fiu dusa in salon la bebe, m-a luat ameteala, gata sa lesin, la care doctorita a glumit cu asistentele care mi-au dat cu putina apa pe fata- "Lasati-o, nu ii stricati machiajul, vedeti ce frumoasa e dupa ce abia a nascut?".

Bebe a stat cateva zile la fototerapie, pentru ca a facut icter si acolo din fericire pentru mine si bebe am dat peste o doamna doctor pediatru foarte draguta la care mergem si astazi. Cateva asistente au fost putin "speciale" dar nu am prins decat cate o garda, asa ca nu le-am luat in seama prea mult, am inteles repede ca asteptau ceva.

Dar daca trag o concuzie, as mai repeta experienta asta :) Mi-as dori ca fiecare dintre voi sa aveti parte de o asemenea experienta la nastere. Mi-as dori sa existe mai multi doctori cu mai mult suflet si sa indrageasca meseria care o au :)

(Luminita, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste