MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in Spitalul Municipal Slatina, si dupa 10 zile petrecute acolo am plecat fresh acasa, pregatita pentru viata alaturi de bebe.

Am ajuns la spital in jurul orei 3, cu dilatatie 8 cm, contractii dese, iar la 5:25 bebe a scos primul sunet. A fost imediat dus in incubator, fiind nascut la 36 saptamani si 3 zile nici nu am apucat sa il vad bine.

Fiind in varsta, doctorul care mi-a monitorizat sarcina m-a anuntat ca nu va fi prezent la nastere (decat daca e de garda) si noroc ca nici nu am avut nevoie. Nu-mi pare rau si nu l-am criticat, am fost multumita de faptul ca am avut o nastere foarte usoara si recuperarea dupa epiziotomie foarte rapida, la trei zile deja ma plimbam fara probleme.

Am avut doua asistente de nota 20, care m-au ajutat sa nasc purtandu-se foarte frumos, fara sa fi primit vreo "atentie" in prealabil.

Am petrecut 10 zile in spital, am stat intr-o rezerva fara conditii extraordinare, dar cel putin am fost singura si cu baie in camera. Cel mic a petrecut tot timpul in salonul de prematuri, ingrijit bine, am mers la el destul de des sa il vad, ma lasau sa il hranesc cu biberonul de lapte la inceput, iar dupa ce mi s-a instalat lactatia mulgeam si ofeream lapticul.

Mi-a placut ca desi este un spital fara pretentii, au fost foarte pro-alaptare, iar doamna neonatolog - o doamna de nota 20.

Ca atentii, am oferit unei doamne ce se ocupa de saloane, incat sa intru in rezerva, iar asistentelor de la nastere le-a dat nasa copilului suma destul de mica, la scurt timp dupa nastere.

Per total, nu regret nicio secunda nasterea in acest spital, ca si personal, conditii si ingrijire a copilului si mamei. Desi am suferit pentru problemele cu un copil nascut prematur, totusi am avut timp sa ma recuperez linistita, stiind ca bebelusul e tratat cum trebuie in salonul lui, iar acasa am fost pregatita pentru a-l creste frumos inca de la 10 zile.

Nu mai tin minte numele celor ce m-au ajutat, insa ma bucur ca am avut parte de astfel de oameni.

(Andra, Slatina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste