MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dragi mamici...povestea mea incepe la inceputul anului 2016, mai exact pe 24 Ianuarie, atunci s-a hotarat scumpa noastra fetita sa vina pe lume! Am mers la un control mai amanuntit la Klinikum - Darmstadt, cam pe la ora 13:30 fiinca imi trecuse termenul de nastere deja cu 2 saptamani.

Pe tot parcursul sarcinii am fost supravegheata de doamna doctor Ruth Neubaier, o doctorita extraordinara si foarte buna in ceea ce face...

Acolo mi s-au pus toate aparatele posibile dar bebe nu dadea semne ca vrea sa vina desi eu dureri mici si rare aveam, insa fiind la prima nastere nu mi-am dat seama, deci am plecat acasa urmand sa revin peste o saptamana la un nou control...la 14:30 am ajuns acasa cu dureri din ce in ce mai puternice si mai dese, dar am zis ca probabil ceva nu mi-a priit si e doar nevoia de a merge la baie.

Am continuat asa pana pe la 20:30 cand intr-un final m-am hotarat sa merg inapoi la spital, unde acelasi personal ca si la amiaza, care au fost foarte draguti si simpatici cu mine si care nu ma asteptau asa repede inapoi (dupa controalele lor) au inceput sa ma pregateasca pentru nastere: capot, papuci si tot tacamul.

Au avut foarte multa rabdare cu mine, eu sunt o "infricata inraita" de tot ce contine ac, seringa. In sala de nasteri am intrat cu cumnata mea care vorbeste germana, eu pe atunci nu intelegeam decat cateva cuvinte, moasa era deja acolo, si nu s-a dezlipit de mine nici o secunda pana la 4:44 cand am adus pe lume o minune mica pe numele ei Antonia-Gabriela de 3650 grame...

Si ca sa va spun de ce a durat atat travaliul: eu stiam/credeam ca abia dupa ce se rupe apa poate bebe sa iasa, si am asteptat atatea ore fara nici cel mai mic efort...dupa ce s-a rupt apa la a 3-a contractie a venit si bebe!

Multumesc personalului pentru grija si atentia acordata!

(Alina, Germania)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste