MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in Germania in luna Iulie 2017, facand analize mereu pe perioada sarcinii, doctora ginecolog Kollruz la care mergeam in fiecare luna, imi spunea ca totul este ok. Intr-o zi de Joi merg la control si dansa imi spune ca trebuie sa imi faca programare la clinica, fiindca fetita era prea mica si trebuia sa nasc, insa cu o voce tematoare. Zis si facut.

Merg cu sotul Vineri la clinica, fac ecograf si medicul imi spune ca trebuie sa nasc si totul e ok, se gandea cum doctora la care mergeam des nu a observat, dar Sambata de dimineata trebuie sa merg sa ma internez fiindca o sa nasc.

Sambata m-au internat si nu aveam absolut nimic, mi-au facut niste analize apoi m-au trimis in salon. Pe la orele 18:30 ma trezesc din somn fiindca mi se rupse apa.... Merg la asistente si mi-au spus ca mai am de asteptat, ma intorc in salon si imi sun sotul sa vina ca o sa nasc.

La ora 18:45 am nascut fetita de 2835 grame. M-au ajutat foarte mult doua asistente cu care am nascut si sotul asistand la nastere. Iar medicul ginecolog cu care am mers pe perioada sarcinii era uimit ca fetita avea atatea grame.... A fost o experienta nemaipomenita dar sincer doctorul m-a speriat fiindca imi spusese ca are doar 900 grame la ultimul control.

In Germania intr-adevar sunt alte echipamente dar oriunde poate fi un medic care sa dea gres, zicandu-ti cine stie ce lucruri care pentru tine ca mama sa fie stresante si inspaimantatoare.

Medicul Kollruz ma speriat putin dar cand mi-am vazut fetita in bratele sotului zambind, am uitat de tot ceea ce inainte ma speria, vorbele doctorului au fost cutremuratoare, dar bunul Dumnezeu nu lasa niciodata pe nimeni la greu. Un copil este un inger viata fiecarui parinte!

(Bianca, Germania)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste