MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea a inceput pe 03.09.2016, la crucea noptii, cand m-am trezit cu o nevoie acuta de a merge la baie, cand am constatat ca, de fapt, mi s-au rupt membranele. Mi-am anuntat sotul, care se cam schimbase la fata si nu stia ce sa faca mai intai.

Noroc ca aveam totul pregatit pentru maternitate. In drum spre spital am incercat sa-mi contactez medicul, insa fara succes...Am fost preluata la camera de garda de medicul care era de seviciu si m-am lasat pe mana lui si a lui Dumnezeu. Eram linistita si increzatoare ca vom fi bine.

Am avut mare noroc cu dansul, deoarece imi doream sa nasc natural, iar medicul meu tot batea apa in piua cu cezariana... Aveam sa inteleg ulterior, ca motivele nu erau tocmai medicale, ci DIN COMODITATEA EI, sa nu fie deranjata si chemata de acasa in afara programului. Ulterior m-a cautat, chipurile sa imi arate ca ii pasa de mine si sa ma intrebe cum a decurs totul. Probabil se astepta sa mai "pice" ceva...

Va sfatuiesc pe toate, daca va doriti sa nasteti natural, sa va asigurati ca medicul vostru este dispus sa va asiste la nastere in orice moment al zilei. Totul s-a petrecut foarte repede, iar pitica noastra vedea lumina zilei dupa doar cateva ore de durere.

A avut 3400 grame, 48 cm si a luat nota 10. Nu pot spune ca a fost groaznic de dureros, insa nici ca as mai repeta experienta. Am mai avut noroc si cu faptul ca eram singura care am nascut in acea dimineata, si nu m-au inspaimantat alte "colege de suferinta" cu tipetele lor.

Conditiile la spital au fost ok, fata de ce am auzit despre alte maternitati, insa asistentele de pe salon marea majoritate, niste acrituri, care mereu se asteptau sa le "lovesti" cu ceva. In concluzie, va doresc bebei sanatosi si va recomand sa va feriti de doctor Bujor Mihaela. Numai bine!

(Madalina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste