MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea e diferita, nu este despre Romania, caci in vederea mea nastere in Romania este de tot plansul!Am nascut in Italia, am fost internata pe data de 03-05-2016 deoarece ajunsesem la 40 saptamani +5 zile iar fetita nu mai avea suficient lichid.

Am fost la spital de stat in perioada sarcinii, m-au vazut mai multi doctori ginecologi, am facut toate analizele, toate ecografiile si am suferit pe data de 03-05-2016 o inductie pe cale naturala.

M-am ales cu contractii si dureri toata noaptea fara nici un rezultat ca bebe ar vrea sa iasa, eram monitorizata non-stop. Sotul a stat cu mine non-stop.

In seara de 04-05-2016 am suferit o altfel de inductie de aceasta data pe baza de pastila. Dupa doar doua ore de la introducere si si-au facut aparitia durerile nasterii. Sotul a ramas cu mine, nu l-au trimis acasa.

La orele 23.00 am fost dusa in sala de nasteri alaturi de moasa Simona, o italianca blonda creata si cu o rabdare de aur, tipam ca din gura se sarpe de durere, ceream epidurala. Odata pusa pe masa de nasteri mi s-a rupt si apa.

O asistenta a adus pe doamna anestezista care m-a ajutat cu montare de epidurala iar durerile au disparut cu timpul. Dilatarea era mult mai lenta, in acest timp ma rugam sa nasc fara sa simt nimic si ma bucuram de momentele de liniste.

Apoi mi s-a mai introdus o doza de medicament care a provocat durerile chin de doua ore. Mi s-a mai montat inca o data epidurala, tipam si urlam. Ele erau in sala trei asistente si moasa, dadeam ordine sa mi se faca masaj la talpi sa mi se aduca apa, cineva sa deschida fereastra si tot asa, pe moasa o puneam sa imi tina tot timpul mana jos sa nu pateasca bebe ceva.

Injuram iar ele ma alintau, imi spuneau ca eu sunt sefa. Dupa un travaliu de 7 ore la ora 04:44 apare Daria cu ajutorului medicului ginecolog care si-a facut aparitia cand eram pe cale sa nasc. Mi-a apasat in capul pieptului iar bebe a iesit. Dansul m-a curatat, m-a masat pe burta, in timp ce moasa si asistentele o pregateau pe Daria pentu a o inmana sotului.

Nu am platit nimic, am fost eu platita cu bunatate si iubire, imediat mi-au dat fetita, m-au invatat sa alaptez si mi s-a adus micul dejun, am prins energie si am adormit la piept cu bebelusul meu!

In Romania nu as naste niciodata, am fost foarte multumita ca in loc sa mi se faca cezariana m-au ajutat cum au putut mai bine sa nasc natural, au avut rabdarea necesara chiar daca durerile au fost insuportabile totul merita.

Dragele mele, indiferent de ce se intampla pe parcursul nasterii sau dupa, totul e dat uitarii, copilul e dovada pura de iubire si va veti bucura de momente de tandrete si iubire nemaisimtita pana atunci!

Urez tuturor nastere usoara si rabdare!:)

Precizez ca in Italia m-au lasat sa-mi aduc camasi de acasa si haine pentru bebe deoarece nu ii infasa si produse de igiena tot de acasa, doar tampoanele si pampersurile mi-au fost date din spital!

(Alexandra, Italia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste