Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe pe 27 Ianuarie 2014, intr-o zi in care a nins cat pentru tot anul. Dupa o plimbare scurta afara am intrat in casa si am simtit nevoia sa merg la baie, acolo am observat ca mi s-au rupt membranele (de fapt erau doar fisurate, aveam sa aflu mai tarziu) dar nu urma de dureri, contractii sau pierderea dopului, aveam 37 de saptamani si 2 zile.

L-am sunat pe domnul doctor Branescu, a zis sa vin la camera de garda. Sotul abia a deszapezit parcarea ca sa putem iesim, ningea in continuare foarte tare. Am ajuns la camera de garda, mie imi tot curgea apa, a venit domnul doctor, a constatat, m-a trimis la sala de nastere, insa eu nu aveam deloc dilatatie.

Doamnele de acolo foarte dragute, nici nu mi se uda cearceaful ca mi-l si schimbau. Si fara sa le dau ceva. Doctorul a plecat acasa ca eu mai aveam de stat, din sala de nastere am fost transferata la cea de pre travaliu.

Sotul si matusa au plecat si ei, aveam perfuzie, spre noapte au inceput incet, incet durerile dar suportabile.

La miezul noptii l-am chemat pe sot ca nasc, asa am crezut eu, ca aveam ceva dureri, dar abia aveam dilatatie 2 (facusem si cursurile Lamaze). A venit saracul, ce sa faca... Si a stat pe hol toata noaptea.

Abia spre dimineata a inceput distractia. La 6 dimineata domnul doctor a venit ca avea o nastere, m-a controlat si pe mine, ma dilatam incet, au venit si moasele, una dintre ele era asistenta dansului, m-am luminat cand am vazut fata cunoscuta, foarte atenta cu mine desi nu primise inca nimic, i-am dat insa 100 lei ca sa fiu eu impacata.

Intr-un final am nascut, dureri suportabile, domnul doctor si moasele au fost foarte exemplari, mereu mi-au vorbit calm si foarte incurajator.

In fiecare dimineata domnul doctor venea sa ma vada si imi facea dansul toaleta de dimineata, asistentele care spalau copii foarte dragute si nu primeau nimic, salonul curat, lenjerii schimbate in fiecare zi, personal amabil, ma indrumau cum sa alaptez ca inca nu aveam lapte.

Nu am stat in rezerva, nu a fost nevoie sa cotizez mult, foarte curat si personal calificat si mereu dispus sa ajute.

Nasterea naturala a fost cu dubla circulara, fetita a avut 3920 grame si 53 cm.

Domnul doctror o persoana minunata, atenta cu pacientele dansului, urmeaza sa nasc a doua fetita cu dansul. Sper ca si a doua nastere sa fie la fel de placuta ca prima!

(Nesrin, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste