MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt mamica de aproape 5 ani si am nascut la Spitalul Slobozia, din Ialomita. Pana la 8 luni am fost la doctor in Bucuresti, la Maternitatea Giulesti, m-am mutat insa la Slobozia pentru ca acolo urma sa stau.

Toate bune si frumoase pana intr-o Joi cand m-am dus la Spital sa ma ia un medic in evidenta, am dat peste doctorul Ioan Manaila, poate o fi avut el experienta dar m-a tratat foarte urat. Pentru asta nu i-am dat niciun ban in plus dar am ramas la el in evidenta.

Peste o saptamana, Joi 31 mai, am nascut natural cu moasele pentru ca domnul doctor desi era de garda nu a vrut sa vina in salon, a bagat capul pe usa, m-a vazut cu spatele, a zis "e pacienta mea" desi cred ca nu ma recunoscuse si a plecat. Dupa un travaliu de 8 ore s-a nascut printesa mea.

Acum sa impart banii imi spuneam in gand, a venit moasa-sefa i-am dat 50 de lei, apoi cealalta tot 50 lei, apoi o asistenta i-am dat 30 de lei, a venit femeia de serviciu sa schimbe cearsaful - stupoare: "Mie nu imi dai nimic?" Pofim?! De rusine i-am dat 10 lei.

Dupa 5 minute se intoarce asistenta (cea careia ii dadusem 30 lei) si mi-a spus ca trebuie sa ii mai dau ceva sa fie egalitate. Desi ea nu facuse absolut nimic. I-am zis politicos ca nu mai am marunt, si nu s-a mai intors. A venit o asistenta si m-a dus in salon. Aceasta e experienta mea in Spitalul Slobozia cand am nascut. Aveti grija dragele mele!

(Gabriela, Slobozia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste