Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea incepe cam asa...asta vara (2015) fiica mea in varsta de 4,5 anisori spunea la toti prietenii nostri ca mami ei are un bebe la burtica, bineinteles ca am inceput sa radem ca nu era adevarat, dar ea a tot tinut-o pe a ei pana prin Septembrie.

Am inceput sa glumesc si eu si pana la urma gluma s-a prins pentru ca am ramas insarcinata...nu am crezut pana nu am fost la doamna doctor Niculescu si mi-a confirmat ca o sa avem un bebe.

Ne-am bucurat cu totii si cu fiecare luna care trecea fiica mea impartea tot ce primea (dulciuri) cu mami dar si cu bebe...eu primeam 2 bomboane si ea una :D

Cand am intrebat-o ce isi doreste mi-a zis ca o surioara...din pacate pentru ea a fost fratior...am incercat sa ii explicam ca e mai bine sa aibe un fratior pentru ca are grija de ea si nu a mai plans.

Se apropiau 40 de saptamani de sarcina dar bebe nu vroia sa apara...ii placea sa stea la mami in burtica. Toata familia ma intreba: "Mai ai mult? Cand vine bebe?"

Dar bebe se lasa asteptat...am ajuns in saptamana 42 de sarcina si doamna doctor m-a intrebat daca am dureri sau ceva...eu nu aveam nimic din contra m-am jucat cu fiica mea volei si topaiam amandoua de zor :)

Asa ca doamna doctor Niculescu mi-a zis sa iau 2 lingurite de ulei de ricin cand ajung acasa, 2 lingurite dupa-amiaza si 2 seara.

Eu am apucat sa iau doar 4 lingurite ca m-au apucat niste dureri de nu puteam sa stau intr-un loc, asa ca mi-am luat bagajelul si am plecat la spital...ea era de garda si mi-a zis ca pana maine dimineata am sa nasc natural.

Asa a si fost pe data de 18 Mai 2016 la ora 4:50 am nascut un baietel frumos si sanatos de 3800 g si de 52 de cm in orasul Segarcea la spitalul Orasenesc Segarcea.

Acum ei au 5 anisori si 9 luni(fetita) si 9 lunite (baietelul).

Se inteleg perfect.

(Florentina, Segarcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!