Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am ales sa nasc la Focsani, la Spitalul Municipal Sfantul Pantelimon nu pentru ca nu mi-as fi permis sa plec la Bucuresti sau Brasov, cum se practica de regula in ultimii ani in zona noastra, ci pentru ca am avut incredere in doctorul care mi-a supravegheat sarcina pe toata perioada ei, doctor Placinta si pentru ca vreau sa cred ca sistemul medical din Romania inca mai are o speranta.

Nu am optat pentru un spital privat tocmai pentru ca stiu o multime de situatii cand si sistemul privat a dat gres. Da, am ales o rezerva pentru ca mi-am dorit sa pot beneficia de conditii, sa am o baie proprie si sa pot sa ma bucur in liniste de micuta mea si pentru ca am considerat ca asa poate petrece si sotul mai mult timp cu noi.

Personalul a fost profesionist si nu am intampinat probleme. Nu spun ca sistemul sanitar din tara noastra e perfect sau ca spitalul din Focsani nu are o multime de probleme ce trebuie rezolvate ci doar ca in cazul meu a fost bine si eu personal am fost multumita de felul in care s-au ocupat de mine medicul si asistentele care pot spune ca au fost chiar mai mult decat domnul doctor alaturi de mine, acesta venind chiar atunci cand am nascut, de restul pregatirilor ocupandu-se acestea.

Mentionez ca am nascut natural si pentru asta ii multumesc domnului doctor care a insistat sa optez pentru nasterea naturala desi la un moment dat nu eram sigura ca micuta va reusi sa scape de cordonul ce se afla in jurul gatului, dar am avut incredere si nasterea s-a desfasurat in parametri.

(Simona, Focsani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!