Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Pentru ca ma pregatesc de inca o nastere la aceeasi maternitate si cu acelasi medic, imi vine foarte clar in minte experienta anterioara.

Am nascut la 40 saptamani dupa un travaliu destul de lung si foarte greu. M-am internat seara pe la orele 20 si am nascut a doua zi la orele 14. Noaptea a trecut destul de greu, mai ales ca dilatatia mea nu inainta deloc.

Pe medic l-am anuntat abia dimineata pe la orele 7, caci asa ma sfatuisera cei din spital, pana nu am dilatatie 7 nu are rost sa-l chemam. Era totusi Sambata.

Medicul despre care vorbesc a stat apoi cu mine si mi-a ascultat toate vaicarelile. M-a ajutat starea lui buna, imi amintesc cum canta in timp ce asteptam sa nasc.

Consider ca am avut mare ajutor cu dansul, moasele si asistentele nu mi-au parut ca-si fac treaba, ba m-ar fi linsat la cat de plangacioasa eram. De altfel, dupa plecarea doctorului, dupa ce am nascut, cat timp am mai ramas in sala de nasteri am auzit vocile lor la sala de nasteri alaturata. Tipau si umileau o mamica de mi s-a facut efectiv frica.

Am folosit injectia epidurala care nu m-a ajutat prea mult, in schimb mi-a ingreunat inceputul alaptarii astfel ca aproape o saptamana am hranit copilul cu lingurita.

Doctorita neonatolog nu consider ca si-a facut treaba de asemenea. Ma ironiza si dadea ochii peste cap cand ii spuneam la vizita ca nu reusesc sa alaptez si ca avem probleme. Nici urma de ajutor in acest sens.

Numai experiente frumoase tuturor mamicilor!

(Oana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!