MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in 2010 la spitalul Elias cu domnul doctor Cristian Andrei. Pe parcursul sarcinii totul a fost ok, doctorul comportandu-se uman, tinand cont ca majoritatea consultatiilor au fost la cabinetul privat.

Am avut probleme si mi s-a rupt apa la 34 de saptamani. Am sunat doctorul si a venit cam in 2 ore, cand deja eram prea dilatata pentru anestezia epidurala.

Pe parcursul sarcinii l-am intrebat daca o pot cumpara inainte si a spus "Nu, stai linistita este timp pana nasti...." normal ca a trimis sotul la farmacia cu care are el contract sa ia anestezia si o plasa de medicamente care au ramas la el.

Pe parcursul travaliului a devenit agitat si se tot rastea la mine nervos ca nu mai nasc, el avand la ora 1 consultatii la privat. De asemenea moasa dupa ce a luat plicul cu 300 ron a venit la noi si a spus ca are nevoie de monitor deoarece a venit pila doctorului Vladareanu. Mentionez ca primise plicul inainte.

Travaliul a tinut de la orele 6 la 12 iar pe ultima suta de metri cand eram aproape lesinata el urla ca trebuia sa nasc in padure "asistata de mama lui".

Am avut ruptura de perineu si sfincter si m-a cusut ca un macelar lucru confirmat de absolut toti doctorii la care am fost dupa. Vorbele lor erau: "Si-a batut joc de tine, asta e malpraxis!"

Am ramas cu un gust amar cu dureri si cu niste amintiri groaznice pentru care am platit. Copilul este bine si acesta este singurul lucru care m-a facut sa trec peste trauma. Mult timp plangeam numai cand imi aduceam aminte.

(Cris, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste