Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Mihaela si am 27 de ani. Imi aduc aminte fiecare clipa din perioada cand eram insarcinata cu micutul meu. Mi-am dorit foarte mult sa am un baietel dar nu reuseam sa raman insarcinata, am fost prima data la o doamna doctor (nu vreau sa imi mai amintesc de numele dansei) sa vad ce am de nu raman insarcinata.

Dupa un ecograf mi s-a zis ca am un nodul pe unul din ovare pe care daca nu il operez urgent o sa creasca si mai mare decat este, si daca o sa ma operez nu se stie daca o sa mai fac copii dar asta e, "lasa ca esti tanara, treci repede peste gandul ca nu o sa faci copii" a zis dansa.

Mi-a fost frica asa ca a mai trecut putin timp si m-am dus la alt doctor si ce credeti? De fapt nodulul era un bebelus de 2 luni. Sarcina a decurs foarte bine, dar am avut si doctorita extraordinar de buna - doamna Chirigiu, Braila.

Am fost periodic la ecografe asa ca sarcina se apropie de final cu pasi repezi (am uitat sa precizez ca pana la 7 luni a fost fetita iar apoi la 8 luni mi s-a zis ca e baiat).

Pe 3 Ianuarie m-am dus la control dar doamna doctor nu m-a mai lasat sa plec acasa ca ningea, nasterea trecuse de termen, am luat Calciu ca sa nasc mai repede dar nimic, iar pe 7 doamna doctor mi-a dat o sticluta de ulei de ricin si mi-a zis ca daca nici dupa asta nu nasc, Marti pe 8 mi se va face cezariana.

Dar uleiul si-a facut efectul si pe 8 Ianuarie la 5 dimineata am nascut un baietel minunat de 3100 grame, 52 de cm, a primit nota 8 deoarece s-a nascut putin mai greu avand cordonul ombilical dat de doua ori dupa gat.

A fost o noapte grea, m-am chinuit de la 2l la 5 dimineata pana am nascut, am avut noroc, ca asistentele, moasa si domnul doctor Tarachiu care m-au asistat la nastere au fost de nota 10.

Am nascut natural, un baietel minunat. numele mi-a dat batai de cap ca imi placeau mai multe. am vrut sa ii pun Manuel sau Denis asa ca i-am pus numele DENIS IONUT.

(Mihaela, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste