Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua! Numele meu este Cristina iar acum 4 luni am nascut la Spitalul Elias cu doctor Rotaru. Despre domnul doctor, am numai cuvinte de lauda.

Sa revenim la nastere. Intr-o zi de Joi, la ora 23:05 ma apuca contractiile nedureroase iar la 04:30 ajung intr-un final la spital.

Doctor Rotaru nu era dar cei de garda au luat legatura si l-au adus. M-a consultat in schimb doctora de garda (nu mai tin minte numele), absolut deranjata ca la acea ora cand mai avea putin sa iasa din tura m-am gasit eu sa nasc.

In maxim 30 minute ajunge si doctor Rotaru, eu deja aveam dilatatie 9, ma urca pe masa, imi rupe apa si incepem. Am nascut usor...ca m-am rupt groaznic asta e altceva.

Fata era sanatoasa, grasunica si frumoasa asa ca nu mai conta. Cand a terminat doctorul cu mine, ma trimite in salonul de langa, unde am stat aproximativ 2 ore, timp in care trebuia sa-mi masez burta.

Apoi o asistenta ma muta in salon: SOC SI GROAZA! Aveam un singur pat liber (1 din 5) direct la geam, vara la sfarsitul lui Iulie. Nu puteam sa ma asez decat pe o parte ceea ce insemna sa stau cu capul direct in geam. Desigur ca pana seara am racit groaznic, dar asta este alta poveste.

Sotul intre timp arunca cu bani in stanga si in dreapta la asistente si neonatologie (ca asa-i la noi, sa fie bine, sa se preocupe, etc).

Dupa aproximativ 30 minute in salon, ma apuca durerile crunte, pe langa cele fiziologice. Hopa, ia baia de unde nu-i! In salon doar o chiuveta cu oglinda iar "baia" se situa pe hol, comuna la cel putin 10 saloane.

Prin "baie" ma refer la 2 toalete (1 usa era defecta, nu se inchidea) si 1 chiuveta iar pe hol alte 2 frigidere mici (la comun desigur). Ma reintorc in salon chem o asistenta care vine in aproximativ 15-20 minute ii cer ceva de durere si-mi da o fiola de Algocalmin si un supozitor Diclofenac spunand : "Asta e tot ce pot sa va ofer".

Desigur ca nu mi se calmeaza durerile revin cu apel la asistenta si cer Algocalmin intramuscular, iar raspunsul a fost "Nu pot face eu, decat asistenta sefa si ea e ocupata". Bun...

Vine doctor Rotaru in vizita, cu el toate bune, il intreb de rezervele private si imi spune senin ca nu am nici o sansa sa prind vreuna decat daca vin din strainatate pentru nu-stiu-ce tratamente.

Cand vin ai mei in vizita am izbucnit efectiv in lacrimi si am zis ca eu plec acasa. Fetelor, conditii 0! Paturi si mobila veche, baie ceva sub decenta, asistente de care va doresc sa nu aveti nevoie si parte. Am avut 2 din zilele cele mai groaznice, ce imi intunecau pana si fericirea primului meu copil.

Multi spun "cand iti vezi copilul nu mai conteaza asta". Da asa este, dar lasi copilul si te intorci inapoi in salon pt urmatoarele 3 ore.

Pe doctor Rotaru il recomand din suflet! Dar maternitatea, NU! Pe sectia de Ginecologie am fost 4 zile internata la inceputul sarcinii iar conditiile erau super!

As da doctorului Rotaru un 10 din 10 iar spitalului 5 din 10.

NU RECOMAND NASTEREA AICI! CONDITII 0!

Multa sanatate si nastere usoara gravidutelor si copii sanatosi mamicilor!

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste