Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Sunt mamica a doi copii fata si baiat respectiv Florentina si Iulian! Acum copii mei au 34 ani fata si baiatul 36 ani si l-a rindul lor sunt parinti!

Ajutandu-i sa-si creasca copii mi-am retrait tineretea!

Imi aduc aminte ca la nasterea fetei am avut probleme, am nascut-o prematur de 2,200gr si 45 cm, dar a avut probleme cu picioarele (platfus grad2) de aceea a plecat greu in picioare la aproape 1 an si 8 luni!

ERAM TERIBIL DE SPERIATA CA NU VA MERGE NICIODATA! EA TIMPUL SI-L PETRECEA IN PATUT JUCANDU-SE CU JUCARIIILE! ERA UN COPIL FOARTE CUMINTE SI ASCULTATOARE!|

Am nascut ambii copii la spitalul din SLATINA iar medicul se numea Bratu Ion, acum este mort saracul datorita unei boli crunte: Cancerul Osos! Acel medic m-a ajutat foarte mult pentru ca mi se declansase travaliu dar nu ma dilatasem suficient! Mi-a administrat cateva injectii si am nascut fetita !

Ma consideram vinovata pentru ca am nascut prematur, dar medicul m-a incurajat ! Chiar dansul la ultimul control mi-a zis sa nu mai fac efort fizic si nu l-am ascultat! ASA CA A TREBUIT SA NASC! Copii mei acum sunt bine, parinti la ridul lor, si ii ajut cu orice imi cer! Le-am povestit si lor cum a decurs nasterea lor si m-au inteles pe deplin! SUNT MANDRA DE EI !

Cu nasterea baiatului nu am avut nici o problema ,am nascut fiziologic, i-am alaptat pe cale naturala astfel m-am apropiat enorm se ei! Nu au avut probleme de sanatate pana acum ! Problema fetei am rezolvat-o cu incaltaminte medicala ortopedica si s-a rezolvat! Cred ca a deveni MAMA ESTE DARUL DIVIN CEL M-AI DE PRET! (Ioana, Slatina)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!