Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Desi nu a fost domnul Laurentiu Pechi cel cu care am nascut propriu-zis, ci o doctorita al carei nume nici nu merita rostit, am ales sa impartasesc cateva ganduri din experienta mea cu domnul doctor Pechi Laurentiu pe perioada sarcinii si dupa nastere. As vrea sa incep prin a-l recomanda pe acest domn in adevaratul sens al cuvantului cu tot sufletul.

Am ajuns la dumnealui printr-o recomandare a unei prietene care a nascut cu dumnealui si a fost foarte multumita. Eram in saptamana a 6-a de sarcina cand am mers pentru ecografia de confirmare. Bebe se dezvolta bine si se anunta o sarcina prielnica atat pentru mine cat si pentru bebe.

Domnul doctor mi-a facut planul de sarcina pe care mi l-a dat si m-a rugat sa il urmez indeaproape, lucru pe care l-am si facut. M-am vazut cu dumnealui la un interval de 1 luna jumatate pana in saptamana 30 dupa care vizitele au devenit din ce in ce mai dese. Tin sa mentionez ca acest domn nu a acceptat nici un fel de recompensa din partea mea, comportamentul dumnealui fiind in continuare ireprosabil.

In saptamana 37 de sarcina, din pacate, domnul Pechi intra in concediu 2 saptamani iar eu ramaneam in grija unei alte doctorite. Imi amintesc ca era lucrul care ma inspaimanta cel mai tare - faptul ca era posibil sa nasc cu un medic in care nu aveam incredere deloc.Imi doream atat de tare sa pot duce sarcina la termen in asa fel incat sa pot naste cu domnul doctor.

Din pacate nu s-a intamplat pentru ca fetita mea a hotarat sa vina pe lume in saptamana 38. De la ultima vizita la domnul doctor (il asteptam pe hol alaturi de celelalte zeci de paciente dumnealui fiind un medic foarte cautat, a venit si m-a luat de mana conducandu-ma catre cabinet unde am avut o discutie de aproximativ o ora in care mi-a explicat totul pe indelete, chiar mi-a spus si un banc pentru ca eram foarte emotionata).

De la aceasta ultima intalnire cu domnul doctor au mai trecut doar 3 zile pana cand am ajuns la spital cu contractii neregulate. Voiau sa ma interneze dar am refuzat pentru ca nu simteam ca voi naste prea curand (lucru care s-a si intamplat). Cand am intrat la camera de garda am spus a cui pacienta sunt iar doamna asistenta de acolo mi-a spus: "Sa stiti ca sunteti o norocoasa! Nimeni nu e ca domnul Pechi in acest spital". Aceasta afirmatie, recunosc ca m-a speriat si mai tare pentru ca stiam acum ca existau sanse foarte mari sa nu nasc cu dumnealui.

Am semnat pe proprie raspundere ca nu doresc internarea si am plecat acasa. M-am reintors peste 3 zile cu contractii regulate si stiam ca voi naste. Am urmat instructiunile date de domnul Pechi in legatura cu respiratia si am nascut foarte usor (30 minute). Din pacate, temerile mele in legatura cu doamna doctor cu care am nascut se adevereau - mi-a vorbit foarte urat si s-a purtat rece si superior fata de mine. Avea o fata acra si nu zambea niciodata.

La extragerea placentei, mi-a lasat rani despre care nu mi-a spus nimic. In urma acestora m-am ales cu o infectie. Noroc ca domnul Pechi tocmai ce se intorsese din concediu si m-a facut bine. Ii multumesc pentru tot si ii transmit toata aprecierea mea.

(Monica, Polizu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste