Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Sunt mamica de 8 ani ! Am o fetita Alexandra de 8 ani si un baietel Mario de 6 ani!
La prima nastere nu am avut nici o problema , am nascut fiziologic, dar la cel de-al doilea (la baietel )am avut ceva probleme ! Depasisem perioada de 41 saptamani si incepusem sa am temere ca se va intampla ceva!

Toata perioada sarcinii am mers la Spitalul De Urgenta din Slatina si medicul la ambii copii a fost Dr. Adam Mouschel un medic foarte bun care m-a ajutat enorm!

Medicul mi-a sugerat ca trebuie sa-mi declanseze travaliu mi-a facut cateva injectii, si am nascut un baietel de 3.450gr,dar apgarul a fost 6 pentru ca bebe nu a tipat, era putin cianotic si lichidul amniotic incepuse sa-si schimbe culoarea! M-AM SPERIAT TERIBIL! DOCTORUL A FOST PROMP SI I-A ACORDAT PRIMUL AJUTOR, L-A ASPIRAT BINE SI BEBE SI-A REVENIT !

Am rabufnit in plins ,si l-am tinut strins in brate! Din acea clipa am fost nedespartiti! Baietelul meu acum este bine,are 6 ani, este un copil jucaus,plin de energie, dar a vorbit putin mai greu! Acum l-am inscris la logoped pentru exercitii verbale! Este foarte inteligent si iubitor!As recomanda tuturor mamicilor sa nasca pe cale naturala, este greu dar frumos si daca au lactatie sa-i hraneasca la san astfel stabilesti o relatie puternica intre mama si bebe! Iubesc ambii copii din toata inima si as face orice pentru ei!

Legatura dintre copii mei este stinsa si se iubesc foarte mult, impart totul si jucariile,mancarea, prajiturile,TOTUL! MULTA SANATATE! (Iuliana, Slatina)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!