MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu e Alina, o sa va povestesc despre cum a venit pe lume Matei, baietelul meu, in urma cu 6 ani, dupa un travaliu de 5 ore, pe cale naturala, la Maternitatea Cuza din Iasi, ajutata fiind de doctor Popescu.

Toate s-au intamplat acum 6 ani, cu o zi inainte de Sfanta Parascheva, adica pe 13 octombrie. Cu siguranta ca sfanta a avut grija ca Matei sa se nasca sanatos.

Desi ne asteptam, totusi ruperea apei ne-a luat prin surprindere. Sotul meu m-a dus de urgenta cu masina la Maternitatea Cuza, dar din neatentie am uitat din obiectele necesare la spital: papuci, prosoape...

Imi amintesc si acum cand l-am vazut prima data: era mic, usor rosu, cu mici firisoare de par pe cap. A plans imediat ce s-a nascut, nu au fost probleme majore la nastere.

Multa vreme m-am uitat la degetelele lui. Cand m-am intors acasa, la aproape o saptamana, m-am bucurat nespus. Apoi au aparut alte responsabilitati: alaptatul, schimbatul scutecelelor, pregatirea biberoanelor, supravegheatul bebelusului.

Conditiile in spital au fost multumitoare, personalul a fost cooperant. Vreau sa multumesc doamnei asistente care era de garda si m-a ajutat cu bebelusul imediat dupa nastere. Pentru proaspetele mamici am ca sfat sa mearga macar o data la ecograf in timpul sarcinii.

(Alina, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste