MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Pe data de 18.02.2008 am nascut la Pitesti la Spitalul Judetean cu doamna doctor Tanasescu Elena prin nastere normala o fetita de 3800 kg.
Toata perioada sarcinii am fost monitorizata de doamna doctor.

Pe data de 11.02.2008 am fost la control, deoarece eram programata si doamna doctor mi-a spus ca ar fi posibil sa nasc dupa data de 20 ale lunii, atunci cand o sa ne mai vedem inca o data.

Tetita nu a stat pana pe 20 ale lunii si a venit mai devreme cu doua zile, dar am avut noroc ca tot dumneaei m-a asistat.
Am fost foarte fericita cand mi-am auzit fetita si totodata am vazut-o.
Era o grasuna si foarte frumoasa.

Deabia am asteptat cele 3 zile sa treaca, cat am stat in spital, pentru a putea pleca cu fetita acasa. Nu mai aveam rabdare. M-am uitat tot timpul la ceas. De-abia asteptam momentul sa vina alaptatul pentru a o putea tine in brate si pupa. Doresc tuturor mamicilor o nastere usoara! ( Floarea, Pitesti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste