Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vreau sa nasc la Giulesti. Asta spuneam tuturor celor care ma intrebau unde vreau sa nasc. De ce acolo? Pentru ca sunt cei mai buni neonatologi din Romania.

Sarcina mea a fost usoara si am fost urmarita de doctor Irina Oproiu. Un medic tanar si extrem de entuziast insa totodata profesionist convins. La fiecare vizita imi explica pe indelete tot ce se intampla.

Am insistat sa nasc natural si fara epidurala. La 39 de saptamani pe la 3 noaptea au inceput contractiile si pe la 6 dimineata m-am hotarat sa merg cu sotul la spital. Am fost internata si monitorizata.

In camera de nasteri erau 2 moase. Marina era moasa care a avut grija de mine. Un om extrem de pozitiv si cu zambetul pe buze. Ma simteam ca acasa. Discutam cu ele ca si cand le cunosteam de o viata.

Travaliul a fost unul destul de lung. Abia la 4.49 am nascut insa toata lumea mi-a acordat toata atentia de care aveam nevoie. Pana si infirmiera a avut grija de mine. In salon totul era extrem de curat.

Pe fetita mea au ingrijit-o bine, mi-au explicat cum e cu alaptatul ce trebuie sa fac ca sa fie mai usor. Toata lumea a avut rabdare cu mine si chiar m-au ajutat sa capat curaj pentru zilele cand voi fi doar eu cu ea acasa.

Nu am nimic rau de spus de Maternitatea Giulesti. Tot personalul este exceptional si daca voi mai avea un copil tot acolo voi naste. Recomand tuturor viitoarelor mamici sa nasca la Giulesti!

(Adina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste