MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna, sa va povestesc ce nastere am avut eu. Insarcinata in 15 saptamani am inceput sa caut un doctor sa imi ia sarcina in evidenta, nefiind asigurata si nici cu sotul nu eram cununata si nu imi putea da asigurarea lui.

Bebe a venit neasteptat dar nu am vrut sa renuntam la el si am decis sa facem lucrurile cum trebuie. Ma duc la spitalul Sfantul Pantelimon, niste asistente ma indruma spre Policlinica, unde ar fi un doctor care ia persoane neasigurate.

Ajung, vorbesc cu el, ma consulta, ma cheama a doua zi la el la cabinetul lui particular pentru analize si ecografie. La analize dadeam 100 de lei si la ecografie 150 lei. Un aparat vechi care abia zareai ceva. Am zis ok, acum daca l-am gasit pe domn doctor si e ok nu il mai schimb.

L-am intrebat de morfologie, a zis ca nu e nevoie de ea ca bebe este bine, ok. Eu faceam tot ce zicea el ca na! el era doctorul, eu neavand experienta. Analizele le repetam cam de doua ori ca nu le preleva bine, deci inca 100 de lei si cu o saptamana inainte sa nasc am fost la el la ultima ecografie si mi-a zis ca bebe nu vine prea curand mai are de stat, ok.

Intr-o dimineata, m-am trezit si m-am dus la baie. Am vazut ca incepusem sa elimin dopul dupa 2 ore de contractii puternice din 5 in 5 minute si sun. Imi zice sa vin la spital ca ma asteapta, ajung la spital, il sun si nu mai raspunde. Intr-un final inchide telefonul.

Decid sa ma duc la camera de garda unde era de garda un doctor rezident Banacu Mihai, tin sa precizez ca este un super, super doctor recomand cu toata increderea, ma consulta si ma muta sus pe salon.

La o ora dupa ce mi s-a rupt apa am nascut. Tin sa specific ca am fost si sunt in continuare fff multumita de el si imi pare rau ca nu l-am gasit de la inceput, cu banii pe care i-am cheltuit cu celalalt puteam merge la privat si era alceva. Dar ma bucur ca, copilul meu este bine.

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste