Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Totul a inceput in Ianuarie 2014, atunci am aflat ca sunt insarcinata. Eu si sotul ne-am bucurat enorm pentru ca in Octombrie 2013 pierdusem o sarcina.

Am inceput imediat sirul de analize, fiindu-mi mai usor pentru ca lucram ca asistenta la un cabinet de ginecologie dar nu pentru mult timp deoarece in luna a 5-a de sarcina s-a inchis cabinetul si automat am ramas fara servici.

A fost foarte greu pentru ca a fost o sarcina cu probleme, am tinut-o cu tratament costisitor si trebuia sa merg in fiecare Luni, Miercuri si Vineri la control si ecografie. Am avut un doctor foarte pasator. Imi intelesese situatia si nu-mi lua mai niciodata bani pentru ecografie.

Am avut noroc si cu sotul meu care se tot cerea la ore suplimentare ca sa aduca un venit mai mare care sa acopere tratamentul, analizele si hrana noastra. Aveam data probabila a nasterii sfarsitul lunii Septembrie dar cum am mai zis ca a fost o sarcina cu riscuri, am nascut in ultima Duminica si zi din luna August pe 31.

La 7 dimineata s-a rupt apa si repede ne-am suit in masina. La ora 8 imi faceau fisa de internare si la 10:05 am nascut o minunatie de fetita Tania de 2250g.

Mi-au aratat-o si ne-am pupat pret de cateva secunde apoi au dus-o la prematuri. Mi-a fost foarte greu sa stau o saptamana in spital fara sa o am langa mine. Ma duceam din 3 in 3 ore la ea si o alaptam, o schimbam si apoi ma duceam in salon unde era ca de pe vremea lui mama cand m-a nascut.

Si-a facut cruce mama cand a vazut in ce hal arata. In schimb asistentele erau foarte dragute. Nu am ce sa le reprosez. Apoi pe 8 Septembrie de Sfanta Maria ne-am dus acasa si ne iubim neconditionat toti 3.

Asta este povestea noastra.

(Alina, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste