Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sincer nici nu prea stiu cum sa incep prima poveste a ceea ce a insemnat nasterea primului copil. Am nascut la Maternitatea Eva din Brasov cu doamna doctor Antonya Livia.

naturalaSarcina a decurs fara probleme ingrijoratoare, doar una falsa la 26 de saptamani, cand am avut o scurgere rozalie si ajunsa in urgente la maternitatea de stat am fost tratata cu indiferenta, spunand ca o sa avortez. O saptamana am fost ciuruita cu injectii fara vreo analiza facuta. Dupa 5 zile am cerut externarea si am mers in sistem privat sa imi fac toate analizele care indicau o usoara infectie urinara peste care am trecut usor cu un tratament adecvat.

Ajunsa la 40 saptamani asteptam cu nerabdare momentul, care se lasa asteptat. Dupa o saptamana a hotarat doctorita ca imi va face cezariana daca nu se intampla nimic. Marti eram programata la cezariana iar Luni la ora 9 dimineata mi s-a rupt apa, eram in al noualea cer, deoarece nu as fi vrut sub nici o forma cezariana.

Nu am avut contractii in prima faza. Pe la 13 am plecat spre maternitate, aveam contractii usoare, am fost internata, consultata, am primit pranzul si asteptam. Initial am vrut fara anestezie dar apoi am acceptat-o, simteam contractiile dar suportabil si asa am trecut peste travaliu cu plimbare, am facut dus, m-am uitat la tv, la 21 am fost dusa in sala de nastere, unde m-a preluat o moasa Luminita, o doamna minunata care m-a invata sa respir, sa imping.

Peste cateva minute m-au pus pe masa si din maxim 5 contractii minunea mea a venit pe lume. Era un sentiment pe care nu il pot descrie, era cel mai minunat lucru de pe Pamant (care acum ma trage de mana si nu ma lasa sa scriu).

Nasterea pot spune ca a fost usoara si frumoasa (datorita tuturor). Am avut si epiziotomie dar nu prea am simtit-o, vindecarea ei a fost ok.. Dupa ce am nascut am primit bebele imediat dar prima noapte nu a stat cu mine ca am avut un blocaj la vezica si durea mai rau decat tot ce simtisem pana atunci. Am stat doar o zi acolo, am plecat repede acasa.

Nasterea celui de-al doilea baietel a decurs cam la fel doar ca am avut parte de el pus pe burtica mea, ceea ce a fost minunat si nu l-am lasat sa plece decat la control de langa mine.

Recomand Maternitatea Eva si tot ce se intampla acolo!

(Florina, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste