Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am ajuns mama! Cine ar fi crezut ca acum 2 ani viata mea o sa se schimbe in 2 luni radical. M-am casatorit, am ramas gravida si viata are un alt sens, unul minunat!

Eu am avut o experienta minunata cu cei de la Medlife Grivita. In prima faza am vrut sa nasc la stat, dar nu mi-a placut ce am vazut pe acolo si asa ca de ziua mea cand bebe avea aproape 5 luni in burtica am hotarat sa le fac o vizita celor de la Medlife. Am fost preluati de un PR care ne-a facut turul maternitatii si ne-a aratat si explicat beneficiile de a naste la ei.

Ea ni l-a recomandat si pe doctor Gheorghe Gica, care din punctul meu de vedere e cel mai bun din lume. Tot timpul iti raspunde calm, zambind si iti explica orice pana la cel mai mic detaliu ca sa intelegi, e diponibil 24 din 24 si toata clinica si toate pacientele il apreciaza. Nu exista cineva care sa zica ceva urat de el. Big like!

Dupa 9 luni mi s-a rupt apa, fara dureri, l-am sunat pe doctor si am plecat sa nasc. Abia dupa ce am ajuns acolo au inceput contractiile. Lejer. Nu am vrut epidurala cu toate ca am avut-o inclusa in pachetul de nastere, am vrut sa nasc natural. In schimb am tras gaz si mi-am ametit creierii.

Am nascut in 2 ore timp in care tipam sa imi faca cezariana:))) Am avut o moasa super care m-a ajutat enorm si neonatoloaga imi tinea galerie pe margine, domnul doctor foarte calm imi explica tot si ma incuraja.

M-am rupt, nu am simtit, bebe a venit pe lume cu 3800 grame si 54 cm, mi-a facut anestezie locala si nu am simtit nimic cand m-a cusut, iar cusatura nici nu se observa cu toate ca m-am rupt pana la fund.

M-a costat 2900 de lei in care au fost incluse urmatoarele servicii: banii pentru doctor, epidurala (nu am facut-o), recoltare celule stem, analize dupa nastere mie si lui bebe, tratamente, absorbante speciale la discretie, crema mameloane, pasta de dinti noua in fiecare zi, periuta noua de dinti in fiecare zi, gel de dus, sampon (la fel schimbate zilnic), prosoape schimbate zilnic, papuci de unica folosinta, chiloti de unica folosinta, mancare cu meniu personalizat, apa plata 0,5 l la discretie si ceai de anason cu chimen, iti aducea la orice ora pe langa cele 3 mese iaurt si branza de vaci.

Haine pe parcursul sederii mie si lui bebe, pampersi pentru bebe si tot ce tinea de igiena si ingrijirea lui. Si am primit si un masaj care tare bine mi-a prins??

Nu se da spaga si cu toate astea toti sunt super amabili. Datorita lor m-am descurcat fara niciun ajutor cu bebe. M-au invatat absolut tot: alaptat, spalat, imbracat, tot tot tot. Au fost minunati. Am primit de la ei cadou un card cu reducere de 200 lei la spa, unde nu am ajuns, crema, gel de dus, servetele umede pentru bebe, paduri de la Avene pentru san, carticele informative in cresterea lui bebe, crema mamelone, 2 consultatii gratuite la pediatrie si tot la Medlife am ramas si cu pediatrul.

Eu am fost super multumita si tot acolo am sa nasc si alta data cu aceeasi oameni minunati. Felicitari Medlife Grivita si va multumesc pentru experienta minunata!

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste