Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Valeria si am un baietel minunat David. Un baietel mult dorit si asteptat in familie. Dumnezeu l-a trimis, ii multumim si ne bucuram de el.

Imi amintesc si acum si momentul minunat cand am aflat ca sunt insarcinata. Era ziua de 11 iunie, a doua zi urma ziua mea de nastere. Cu multa bucurie atunci cand primeam de la cei dragi urarile lor ii anuntam de fericitul eveniment. Insa in urmatoarea saptamana m-a prins o ploaie si stand cu haine umede pe mine cateva ore bune, cred ca nu mi-a priit si seara am sangerat.

M-am dus la Spital la Urgente, la un control ginecologic, unde am fost atentionata ca nu e de gluma cu sarcina si doctorul mi-a zis ca nu imi garanteaza ca voi putea pastra sarcina pentru ca am sangerat cam mult... O, ce intristare. .. cu tot sufletul l-am rugat pe Dumnezeu sa ma ajute.... si m-a ajutat.

Dimineata am revenit la control la doctorita la care eram in evidente si am primit tratament injectabil, am stat la pat cateva zile si am luat si tablete de intarire si de sustinere a sarcinii. Sarcina a decurs bine, cu perioade de ameteala si greata in primele luni.

Cand eram in luna a patra am fost intr-o excursie la o cascada si am alunecat cazand in fund. Din fericire, nu a fost nimic grav, doar sperietura. Cu multa curiozitate si bucurie urmaream si pe site-uri dezvoltarea saptamanala a fatului. Lunile au trecut, avand grija de mine, in ceea ce priveste alimentatia am mancat mai multe fructe ca oricand.

David s-a nascut chiar la 40 de saptamani, avand 4 kg. Am avut parte de o nastere normala. Conditiile de spitalizare de la Spitalul Judetean Resita au fost bunicele. Doctorita Padurean, care a asistat nasterea este foarte profesionista, desi este o doctorita tanara.

Calitatea serviciilor medicale a fost buna. Experienta nasterii si a intregii perioade de sarcina este unica, pentru fiecare in parte. Este o perioada de care imi amintesc cu drag si emotie si cu care doresc sa ma mai intalnesc cat de curand, intrucat imi doresc foarte tare si o fetita. Doamne ajuta!

(Valeria, Caras-Severin)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste