Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Becheru Adelina Larisa. Am nascut in Maternitatea Rupea, din judetul Brasov. In seara de 16 mai 2012 i-am dat viata ingerasului meu Mario.

Nu a fost o nastere grea, suportabila chiar. Nu a durat mult, deoarece asistentele mi-au fost de mare ajutor, fiind prietenoase. Aveam 20 de ani atunci, eram tanara, putin fricoasa.

Dar totul a decurs perfect, nu ma asteptam. Am nascut un baietel perfect sanatos, greutate 3250 grame, nastere normala. Abia asteptam sa-l tin in brate. Numele medicului este Erjebet.

As recomanda oricarei mamici aceasta maternitate - Maternitatea Rupea. Acum ingerasul nostru are 4 ani si mergem la "gradi". Ii plac mult povestile.

(Larisa, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste