Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Voi incerca sa va impartasesc experienta mea privind nasterea. In data de 17.05.2014, dupa ce am vorbit cu doctorul Gabriel Lemnete de la Spitalul Polizu, m-am prezentat la camera de garda pentru a da viata minunii mele de fetita. Dupa ce mi s-au facut actele am fost dusa in spatiile pentru nastere.

Am vorbit cu doctorul si am convenit sa-mi provoace nasterea. Mi-a dat o injectie si in scurt timp au inceput durerile. De asemenea mi-a rupt apa tot domnul doctor. Pe la ora 11 au inceput sa creasca in intensitate durerile. Aveam epidurala in geanta, insa imi era frica de ac si nu am mai folosit-o.

Durerile cresteau in intensitate si singurul lucru care m-a ajutat era sa numar din 2 in 2. Ciudat dar ma ajuta numai daca incepeam de la 20.

Dupa dilatare completa am fost urcata pe masa de nastere. In 15 minute am nascut natural, fara epidurala. A durut, insa in momentul in care mi-am auzit fetita plangand si mi-au pus-o pe piept am fost cea mai fericita femeie din lume.

Singurul lucru care conta era ca fetita mea era mare si sanatoasa. A avut 3650 grame si 51 cm. La ora 15:30 am nascut-o.

Asadar pentru mine, varianta nasterii provocate a insemnat cateva ore de durere concentrata. Am fost dupa apoi in salon si la ora 20:00 mi-au adus fetita. Rezerva a fost curata si eram doar 2 mamici. Personalul mi s-a parut implicat, grijuliu in general. Au fost diferente de la asistenta la asistenta.

Mi-am revenit repede si in 3 zile am fost externate. Doctorul cu care am nascut, Gabriel Lemnete are foarte multa experienta, insa nu ma voi mai duce la el, pentru ca nu am reusit sa ma apropii de el, nu l-am simtit alaturi de mine pe tot parcursul sarcinii.

In schimb mi-a placut ca facea fiecare control riguros, era atent la dezvoltarea fatului si imi explica tot ce doream sa stiu. Nu mi-a placut faptul ca dupa nastere nu a asteptat sa iasa placenta, ci a tras de ea. Nu e cea mai placuta senzatie!

Cand ma intreaba cineva cum a fost nasterea mea le spun ca a fost dureroasa si revelatoare. In momentul in care am nascut fetita am simtit cum mi se deschid "sertarase" cu informatii si sentimente, pe care nici nu le banuiam.

Sper ca este de ajutor experienta mea, chiar daca nu am talent la povestit. O zi buna!

(Sonia, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!