MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in Italia, la spitalul din Prato. Am fost foarte nerabdatoare ca sa imi vad bebelusul, pentru ca el a fost un pic cam lenes si si-a facut aparitia la 42 de saptamani. In acea zi eram programata pentru ca sa imi provoace nasterea, dar de dimineata a inceput travaliul de la sine.

Dureri usoare suportabile, asta pana cand am ajuns la spital, timpul trecea, durerile se accentuau. Nu ma dilatam, am suferit 17 ore in care imi venea sa imi smulg parul din cap.

Imi doream sa nasc natural si asa a si fost. Cand am ajuns pe masa de nastere cu o dilatare de 5 cm doctorita mi-a rupt apa. Atunci m-am simtit usurata. Momentul expulziei a durat o ora.

Mi-au facut epiziotomie din pacate. Doctorii foarte buni in comparatie cu ai nostri (cu scuzele de rigoare). Aici nu se plateste nimic, nu e ca la noi unde iti ia si pielea de pe tine ca altfel nu se uita la tine.

Spitalul e spital e vorba de o curatenie exceptionala, o mancare de restaurant iar personalul de nota 10. Ce vrei ti se ofera. Controlul este chiar din saptamana in saptamana, ca sa iti monitorizeze cu atentie fatul si sa elimine eventualele probleme sau malformatii.

Bebele (Razvan) e bine. In ciuda timpului petrecut in burtica, a avut doar 3330 grame. A venit pe 14 decembrie 2015 la ora 23:21. Ne-am bucurat tare mult. Este frumos si cuminte si un mare mare mancacios.

Recomand mamicilor o nastere in strainatate. Am avut o nastere de la sine, la noi mi se facea cezariana de mult. Aici sunt alte conceptii si este vorba despre civilizatie si respect.

(Flavia, Prato)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!