Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut acum 5 ani si 6 luni un baietel frumos si destept :) Eram in cea de-a 37-a saptamana de sarcina si tocmai ce ma pregateam sa ma mut in casa cea noua, cand am simtit o senzatie ca fac pipi..am mers la baie si dupa acea senzatie a continuat :) cand am realizat ca de fapt pierdeam lichidul amniotic, m-am panicat si am plecat, impreuna cu sotul meu la soacra mea care la randul ei a intrat in panica, sa spun asa :)

Am mers la spital,le-am explicat doamnelor asistente ce s-a intamplat, ca nu aveam dureri..doar pierdeam lichid. M-au consultat si apoi mi-au rupt membranele si m-au dus intr-o camera de asteptare.

Medicul nu a putut ajunge la mine pentru a ma consulta datorita faptului ca a avut urgente in sala de operatii cu alte viitoare mamici care aveau nevoie de cezariana. Astfel m-am regasit singura si durerile incepusera sa apara :) au venit doamnele asistente.. mi-au montat un aparat pe burtica si m-au rugat sa ma asez pe o parte sa se poata oxigena bebelusul...era ora 22:30 si deja aveam contractii din 3 in 3 minute, dilatatia era deja 6 cm si eram pe drumul cel bun :)

Se facuse ora 00:00 si contractiile erau din minut in minut si deja imi venea sa ma urc pe pereti de durere..doamnele asistente incercau sa ma linisteasca sunandu-mi ca in aproximativ o ora o sa imi tin bebelusul in brate dar pe mine deja ma ingrozea faptul ca o sa stau o ora in durerile acelea groaznice si stiind ca sotul meu si soacra erau pe hol coplesiti de emotii si nerabdare.

La ora 00:45 deja nu mai suportam durerile si medicul inca nu iesise din sala de operatii,aveam dilatare 10 si doambele asistente au hotarat ca bebelul este hotarat sa vina :)

M-au urcat pe masa de nastere, am impins de 2 ori si a 3 oara am simtit o durere imensa si apoi o usurare ...dupa vreo 2 secunde un planset de copil si auzeam "felicitari mamico, ai un baietel"..in urmatoarele momente am vazut cel mai frumos nou-nascut pe care il vazusem vreodata..era al meu..baietelul meu la care am intins mana si practic m-a apucat de deget cu manuta aceea mica si firava...m-au napadit lacrimile si eram coplesita de atatea emotii...eram cea mai fericita mamica din lume...aveam un baietel de 3,500 grame si 52 cm perfect sanatos si cu un scor APGAR 10!!

Chiar daca nu m-a asistat medicul personal...le multumesc doamnelor asistente pentru ajutorul si rabdarea pe care le-au avut cu mine si pentru ca m-au ajutat sa aduc pe lume minunea mea de baietel!! <3

(Rodica, Ialomita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste