MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut la Maternitatea Spitalului Judetean Neamt, in orasul Piatra Neamt. Era prima oara cand mi se intampla acesta minune si teama de necunoscut ma coplesea.

Sotul m-a incurajat tot timpul,a fost langa mine si langa puiul ce avea sa se nasca.

Am nascut natural dar destul de greu fiindca eu sunt miniona si copilul a fost marisor,3,200 kg. Fetita mea draga s-a nascut pe 20 noiembrie, intr-o zi in care au cazut primii fulgi de nea, cea mai importanta si fericita zi din viata mea!

Sotul meu a dat de baut la toti cunoscutii care i-au iesit in cale si pe noi, fetele lui, ne-a rasfatat cu tot ce a fost nevoie ,nu stia ce sa ne mai aduca.

Durerile nasterii s-au sters imediat ce mi-am vazut puisorul, parca nici n-au existat vreodata! Ce era adevarat era fetita mea care, in anii care au urmat , mi-a adus numai bucurii si-mi lumineaza zilele in continuare cu existenta ei.

Nimic nu se compara in viata unui om cu aducerea pe lume a unui copilas! Te implinesti ca OM dar, ramai OM numai daca iti asumi responsabilitea cresterii lui, in cele mai bune conditii, sa ai grija sa fie sanatos, sa-l educi cum se cuvine, sa-l scoti in lume drept, cinstit, cu respect pentru munca si pentru oamenii din jur.

(Anisoara, Piatra-Neamt)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste