MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
39 saptamani si 5 zile! Am ajuns la spital la camera de garda unde asteptam linistita alaturi de sotul meu controlul de rutina efectuat in fiecare saptamana deoarece eram pe ultima suta de metri. Dupa 2 ore ne vine randul, doctora efectueaza ecografia, ma trimite la NST...si imi da verdictul: Nu nasti nici saptamana asta, deja stiam ce urma sa zica deoarece nu aveam urma de contractii.

Cand ma pregateam sa ies din cabinet ma intreaba: Cat ai tensiunea? Eu am zis ca nu stiu. O asistenta vine imi ia tensiunea..se opreste nu zice nimic, mai efectueaza inca o data manevra..vorbeste cu doctora apoi se intoarce la mine si imi spune: Cred ca nu o sa plecati azi acasa, aveti tensiunea 16,5 azi trebuie sa nasteti!

Am ramas socata deoarece eu nu simteam nimic, nu durere de cap, nu ameteli. M-au internat, sotul a fugit dupa bagaj si asteptam cumintica sa vina doctora la vizita. A venit doamna doctor si mi-a spus ca nasterea o sa o provoace deoarece era bebe in pericol datorita tensiunii mari.

La ora 12:00 au urmat primele contractii provocate de o injectie cu calciu...De fiecare data cand ma ducea la NST pentru a vedea cate contractii am, in loc sa urlu de durere mie imi venea sa rad..nu stiu de ce..nu ma puteam abtine. Asa reactionam la stres si frica.

Orele treceau si eu nu mai nasteam!!! ora 14, 16, 18, 20. 21..agonie totala, dureri, urelete, plansete...tensiunea incepuse sa creasca la 18, am fost speriata deoarece doctora mea a plecat si m-a lasat in grija altei doctore rezident, asta a fost marea mea dezamagire, la 23:00 a venit anestezista si mi-a facut repede epidurala apoi nu am mai simtit nimic.

Aveam contractii din 10 in 10 secunde ceea ce nu era normal dupa spusele moaselor. La 23:47 m-au urcat moasele pe masa de nasteri, si din doua impingeri a venit ingerul meu pe lume Lavinia Mihaela, o printesa vinetie si urla de se auzea pe tot coridorul, a venit si taticul cu sufletul la gura, si a pupat printesa, cantarea 2,995 kg si avea 49 cm.

Totul a fost dat uitari dupa ce am nascut, am uitat cum am lesinat pe scari cand m-au mutat in alt salon, am uitat toate durerile existente, in suflet era bucurie, iubire pentru printesa mea.

Acum fetita mea are 2,5 anisori si e o dulceata!

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste