MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut acum aproape 3 ani, mai exact pe 19 august 2012, un baietel minunat, pe nume Iosif. Baietelul meu a venit pe lume la Maternitatea Bega din Timisoara, care este de stat. Am ezitat multa vreme intre a naste la un spital privat sau de stat din cauza conditiilor care am auzit ca le ofera cele de stat.

Ei bine ma bucur mult ca am facut aceasta alegere. Am avut parte de medici excelenti, in special doamna doctor Luca Mariana, care a fost alaturi de mine, la propriu si la figurat pe tot parcursul sarcinii, dar si al travaliului si m-a ajutat foarte mult nu doar fizic, ci si din punct de vedere moral.

Am avut o nastere naturala, cu un travaliu destul de lung, dar totul a fost in regula. Am nimerit si o moasa tanara si plina de viata care m-a monitorizat foarte bine si indeaproape alaturi de doamna doctor. Am nascut la ora 2:30 dimineata, iar pe la ora 6 mi l-au adus pe bebe, care nu a mai plecat de langa mine pe tot parcursul sederii in spital decat pentru baita si control.

Asistentele de la neonatologie au fost foarte amabile cu noi. Este o maternitate care incurajeaza mult alaptarea si apropierea copilului de mama inca din primele ore ale vietii. Eu am fost foarte fericita sa stiu ca bebe nu pleaca de langa mine sa fie dus intr-un salon cu multi alti bebelusi singuri care plang dupa mamicile lor.

In ceea ce priveste curatenia si conditiile de igiena, eu nu am ce sa reprosez, am avut o camera renovata, cu baie proprie si cu inca 2 colege de salon, care au fost de mare ajutor.

E important spun eu sa mai ai pe cineva care impartaseste aceeasi experiente cu tine. Mai inveti cate ceva, mai dai un sfat, mai intrebi...mie chiar mi-au fost de ajutor fetele.

Singura care mi s-a parut mai superficiala a fost doamna doctor de la neonatologie, nu ii voi da numele, care, culmea, mi-a fost recomandata dinainte de niste prietene bune, ca fiind un super medic. Ei bine eu am fost putin dezamagita, cand mi-a fost trimisa o studenta, care saraca de ea, stia mai putin ca mine despre ce e vorba, un petec de hartie cu niste informatii ca in telegrama, putin inainte de iesirea din spital.

Asta in conditiile in care colega dansei impartea cu afectiune si generozitate informatii, chiar si celor care nu ii erau paciente...ma rog fiecare cu stilul sau. La eliberarea de acte nu am avut nicio problema, doamnele au fost foarte amabile, eficiente si rapide, nu a trebuit sa stau la coada sa imi iau hartiile necesare externarii.

Un singur minus as spune eu ca este in aceasta clinica, acela fiind lipsa de personal. In rest sunt foarte fericita ca am facut aceasta alegere si nu as ezita sa o fac si a doua oara, atat in ceea ce priveste clinica , dar si medicul ginecolog, care are un rol foarte important in influentarea acestei experiente.

(Liana, Timisoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste